Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cardi B σε Μπέρνι Σάντερς: «Πληγώθηκα πολύ και νευρίασα που παραιτήθηκες από την κούρσα για το χρίσμα των δημοκρατικών» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Cardi B δεν έχει κρύψει ότι έχει πολιτικές ανησυχίες, αλλά και πολιτικές βλέψεις για το μέλλον. Δεν έχει κρύψει επίσης, πως στηρίζει ένθερμα τον Μπέρνι Σάντερς και ήθελε να είναι εκείνος που θα κέρδιζε το χρίσμα των Δημοκρατικών για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, μερικούς μήνες πριν η καλλιτέχνης από το Μπρονξ είχε πάρει συνέντευξη από τον Σάντερς σε ένα «νυχάδικο».

Αυτή τη φορά οι δυο τους τα είπαν σε ένα instagram live, το οποίο μάλλον είναι το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα όσα έχουν κάνει οι διάσημοι, όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα. Η Cardi B δεν δίστασε να εκφράσει την στεναχώρια της, επειδή ο Σάντερς παραιτήθηκε από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ενώ σχολίασε χιουμοριστικά και την κατάσταση των νυχιών του, «Μπορώ να καταλάβω από την κατάσταση των νυχιών σου, ότι είσαι πολύ καιρό σε καραντίνα». 

Η Νεοϋρκέζα ράπερ συνέχισε λέγοντας πως, «Έλεγα σε όλους τους φαν μου και σε όσους ξέρω πως πρέπει να πάνε να σε ψηφίσουν. Τώρα είμαστε ανάμεσα στον 45, δεν θα πω καν το όνομα του και τον Τζο Μπάιντεν». 

Δείτε όλη την συζήτηση στο βίντεο (η συνέντευξη ξεκινά 37ο λεπτό):

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι