Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cardi B: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση σε φωτογράφιση» [VIDEO]

Σεξουαλική επίθεση από έναν φωτογράφο καταγγέλλει πως δέχθηκε στη διάρκεια μιας φωτογράφισης για περιοδικό η διάσημη Αμερικανίδα ράπερ Cardi B.

«Πήγα στην φωτογράφιση γι’ αυτό το περιοδικό και ο φωτογράφος, προσπαθούσε να με πλησιάσει, λέγοντας, “Ναι, θέλεις να μπεις σε αυτό το περιοδικό;”. Και μετά έβγαλε έξω το πέος του. Έγινα έξαλλη. Σηκώθηκα κι έφυγα. Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού και απλώς με κοίταξε και μου λέει, “Ναι, και;”», είπε η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Cardi B δεν αποκάλυψε το όνομα του περιοδικού ή του φωτογράφου, αλλά ούτε και πότε συνέβη το περιστατικό.

«Όταν βλέπω αυτό το κίνημα #MeToo – έχω κορίτσια από την γειτονιά μου που ξέρω πως πέρασαν ακριβώς τα ίδια. Σε κάνουν να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Συμβαίνει κάθε μέρα», πρόσθεσε η ίδια.   Σε ερώτηση αν της συμβαίνει ακόμη, απάντησε: «Με τίποτα. Θα σε βγάλω στο Instagram. Θα παραβιάσω τους κανόνες».  

Η δημοφιλής ράπερ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Σε συνέντευξή της το 2018, είχε πει: «Στοιχηματίζω πως αν μια από αυτές τις γυναίκες σηκωθεί και μιλήσει γι’ αυτό, ο κόσμος θα πει, “Ε, και; Είσαι πόρνη. Δεν έχει σημασία”».

ΠΗΓΗ

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης