Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϋ Σπίαρς: «Ήμουν σκλάβα-Θέλω να κάνω παιδί αλλά δεν με αφήνουν»

«Θέλω να τελειώσει αυτή η κηδεμονία – πιστεύω πραγματικά πως αυτή η νομική επιμέλεια είναι καταχρηστική» είπε η 39χρονη ποπ τραγουδίστρια σε μια έκκληση διάρκειας 35 λεπτών προς τη δικαστή Μπρέντα Πένι.

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά δεν με αφήνουν»

«Θέλω να μπορέσω να παντρευτώ τον σύντροφό μου και να αποκτήσω μωρό, αλλά η κηδεμονία αυτή λέει ότι δεν μπορώ να το κάνω. Έχω ένα IUD (ενδομήτρια συσκευή) μέσα μου, που με εμποδίζει να κάνω μωρό. Θέλω να πάω σε έναν γιατρό και να την βγάλω για να μπορέσω να αποκτήσω ένα μωρό, αλλά αυτοί μου είπαν όχι. Νιώθω μόνη και θύμα εκφοβισμού».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς έλαβε τον έλεγχο των προσωπικών και επιχειρηματικών της υποθέσεων με εντολή δικαστηρίου το 2008. Η εντολή δόθηκε αφότου η τραγουδίστρια μπήκε σε νοσοκομείο εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία.

Η τελευταία φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε απευθείας σε δικαστήριο ήταν τον Μάιο του 2019, αλλά το δικαστήριο δεν ήταν ανοιχτό στο κοινό και η κατάθεσή της δεν είχε γίνει γνωστή. Οι λεπτομέρειες της ψυχικής της υγείας δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ.

«Πέρασαν 13 χρόνια και θέλω να τελειώσει όλο αυτό»

Ξεκινώντας τη δήλωσή της είπε: «Έχω πολλά να πω. Δεν νομίζω ότι ακούστηκα σε οποιοδήποτε επίπεδο όταν ήρθα στο δικαστήριο την τελευταία φορά». Μιλώντας για τις μουσικές της δεσμεύσεις και περιοδείες της, είπε ότι «δεν είναι εδώ για να είναι σκλάβα κάποιου άλλου».

Μιλώντας γρήγορα, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δημοσιεύσεις της στα social media και παραδέχτηκε: «Έχω πει ψέματα, έχω πει σε ολόκληρο τον κόσμο πως είμαι καλά και είμαι χαρούμενη, Είναι ψέμα. Είμαι σε άρνηση. Σοκ. Είμαι τραυματισμένη. Αλλά τώρα σας λέω την αλήθεια. Δεν είμαι χαρούμενη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι σε κατάθλιψη. Κλαίω κάθε μέρα».

Λίγο μετά, η 39χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρε ζήτησε να τερματίσει η 13χρονη επιμέλεια. «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να ζητήσω το τέλος της επιμέλειας. Ειλικρινά δεν το ήξερα. Έχω κάνει περισσότερα από αρκετά. Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να ακουστώ και πάλι. Το έχω κρατήσει μέσα μου τόσο καιρό. Είμαι τόσο θυμωμένη και κλαίω κάθε μέρα. Για την δική μου υγεία, θέλω να το βγάλω από μέσα μου. Τον θυμό, τα πάντα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαι εδώ σήμερα είναι γιατί θέλω να τερματίσει αυτή η κηδεμονία».

ΠΗΓΗ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA