Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει αν σε αυτή την φωτογραφία είναι ο Bill Murray ή ο Tom Hanks

Πέρυσι, όλος ο διαδικτυακός κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει αν ένα κομμάτι ύφασμα ήταν μπλε-μαύρο ή χρυσό-άσπρο. Τώρα, προσπαθεί να αποφασίσει αν μία φωτογραφία ενός τρίχρονου ανήκει στον Bill Murray ή στον Tom Hanks.

Όσοι σερφάρουν στο διαδίκτυο και διψάνε για memes, αντίκρυσαν μία δημοσίευση σε ένα γκρουπ στο Facebook “Reasons My Son is Crying” στο οποίο μία Laura R. δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μωρό της που κλαίει με έναν σελέμπριτι. Η δημοσίευση αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο άντρας της φωτογραφίας που μιμείται την γκριμάτσα του παιδιού είναι ο Bill Murray, αλλά οι σκεπτικοί φίλοι του ίντερνετ δεν είναι τόσο σίγουροι. 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Laura R. δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους δύο ηθοποιούς και πιστεύουν ότι ο απεικονιζόμενος σταρ είναι ο Tom Hanks.

Ρίξτε κι εσείς μια ματιά:

Καθώς ζούμε στην εποχή που πρέπει να τσεκάρουμε δύο και τρεις φορές την είδηση, πολλά πρακτορεία προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Το BBC κιόλας, προσπάθησε να βρει σε ποιά τοποθεσία βρισκόταν ο Tom Hanks όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία. Η περιγραφή της φωτογραφίας αναφέρει ότι τραβήχτηκε στην Σκωτία, αλλά το BBC αποφάσισε ότι βρισκόταν «σχεδόν σίγουρα στη Νέα Υόρκη» τότε.

Όποιος από τους δύο και να είναι στην φωτογραφία, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Κάποιος πρέπει να αρχίσει να γράφει μία ταινία για δίδυμα αδέρφια που ήταν χαμένα για χρόνια, έχοντας φυσικά για πρωταγωνιστές τους Bill Murray και Tom Hanks. Εσείς τί λέτε;

Πηγή: CoS

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA