Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Μπήκε να τους ληστέψει και τον βρήκαν να αυνανίζεται βλέποντας πορνό

Αν είστε από τους άτυχους που τους έχουν ανοίξει το σπίτι, τότε θα ξέρετε ότι οι διαρρήκτες προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η μέση διάρρηξη διαρκεί από 8 έως 12 λεπτά, σύμφωνα με το API Alarm Inc. 

Βέβαια, τα στατιστικά αυτά δεν ισχύουν στην περίπτωση ενός νεαρού διαρρήκτη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Ο 28χρονος Άλαν Εστράδα, εισέβαλε σε μια επιχείρηση με περούκες και μάλλον αισθάνθηκε σαν το σπίτι του. 

Εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, δείχνουν τον Εστράδα να κάνει ναρκωτικά, να κλέβει λεφτά και πιστωτικές κάρτες, να φορτίζει το κινητό του και να κάθεται σε έναν υπολογιστή. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το βίντεο τον δείχνει να βάζει ένα cd με ταινία πορνό στον υπολογιστή και στη συνέχεια να αυνανίζεται

Το ζευγάρι στο οποίο ανήκει η επιχείρηση μένει ακριβώς από πάνω από αυτήν και όταν η σύζυγος κατέβηκε για να φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι, είδε τον Εστράδα και άρχισε αμέσως να φωνάζει. Την άκουσαν ο άντρας και ο γιος της, οι οποίοι τον συγκράτησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Πηγή

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι