Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, το 2015 και το 2020, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή. 

Oι κοπέλες ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα, την περίοδο όπου τοποθετούνται χρονικά οι εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο εισαγγελέα και κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια, ενώ κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη καταγγελία έγινε από το ένα εκ των δύο κοριτσιών, το οποίο πήγε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του. Εκεί αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε για περίπου ένα με δύο χρόνια. Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ενώ άρχισε και η παρακολούθηση του 35χρονου. Οι Αρχές κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα μία κατάθεση από μία ενήλικη σήμερα κοπέλα, η οποία είχε πέσει θύμα του προπονητή για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ο κατηγορούμενος διατηρεί ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τα γήπεδα όπου έκανε τις προπονήσεις. Γείτονές του ανέφεραν ότι έβλεπαν νέα παιδιά να μπαινοβγαίνουν είτε μόνα τους είτε μαζί του στο σπίτι του. 

Ταυτόχρονα, διενεργούνται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος εκτός από τις προπονήσεις, είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA