Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απογοητευμένος ο Πετρούνιας που η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την εμφάνισή του στο Τόκιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με δήλωσή του μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας ζωντανά απ’ την ΕΡΤ.

 Ο Έλληνας πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 15.333 στον προκριματικό και προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Όμως ο αγώνας ποτέ δεν μεταδόθηκε ζωντανά απ’ την ΕΡΤ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα, η προσπάθειά του δόθηκε στη δημοσιότητα αρκετές ώρες αργότερα.

Ο Πετρούνιας με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι Έλληνες ξύπνησαν να τον δουν, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον προκριματικό: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους». (Πηγή: Sport24.gr)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA