Categories: SOCIAL MEDIA

Απίστευτη δημοσίευση στο Facebook «πέθανε» τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Πριν λίγες μέρες, «πέθαναν» στο Διαδίκτυο τον Σιλβέστερ Σταλόνε, από καρκίνο του προστάτη.

Φωτογραφίες ταλαιπωρημένου από αρρώστια του Σταλόνε συνοδεύονταν από λεζάντα: «SO LONG CHAMP! Ο Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, ο ηθοποιός κρατούσε μυστική την ασθένειά του, αλλά στο τέλος δεν μπορούσε να τη νικήσει». Έγινε χαμός στο Facebook. Σε μια άλλη φωτογραφία του Σταλόνε έγραφε: «RIP: 1946-2018». Σχεδόν 400.000 like και σχεδόν 2,5 εκατομμύρια shares.

Καιρός ήταν να μιλήσει ο Ρόκι. Μπήκε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram – με τα 5,6 εκατομμύρια followers – κι έγραψε: «Παρακαλώ, αγνοείστε αυτή την ηλιθιότητα… Ζωντανός κι ευτυχισμένος και υγιής… Εξακολουθώ να ρίχνω μπουνιές!».

Αφού διαβεβαίωσε ότι είναι ακόμα ζωντανός, άρχισε να κάνει χιούμορ. Ανέβασε ένα βίντεο, όπου χαριεντίζεται με τις κόρες του. «Κλείδωσα τις κόρες μου έξω απ’ το σπίτι, σε μια μικρή χαλαζόπτωση… Είναι τόσο όμορφα να έχεις επιστρέψει από τους Νεκρούς!!! @sistinestallone @sofiastallone».

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, είχε αποδείξει στους θαυμαστές του ότι αισθάνεται πολύ καλά στα 71 του χρόνια. Ανέβασε φωτογραφία του στο γυμναστήριο, με λεζάντα «Σπρώχνοντας τα όρια! 45 κιλά (σ.σ. στο δεξί χέρι). Αυτό πόνεσε, νομίζω ότι θα πάω σπίτι για έναν υπνάκο… Bye #Gunnars #Strength #HealthyLifeStyle»

Είμαστε ήσυχοι. Ο Ρόκι Μπαλμπόα είναι οκέι, ζει και βασιλεύει.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA