Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Πώς θα κινηθούν σήμερα Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ

Το πρόγραμμα:

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1,2&3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί. Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.

Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

Τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων στα τρένα
Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) και τα Σωματεία των εργαζομένων στον Σιδηρόδρομο ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους, αύριο, Τετάρτη 16.06.2021, στη στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Ως εκ τούτου, δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών τις ώρες της στάσης εργασίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Συγκεκριμένα:

Ματαιώνεται η κυκλοφορία όλων των δρομολογίων στο σύνολο του σιδηροδρομικού δικτύου μεταξύ 12:00 και 16:00, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων που εκτελούνται με λεωφορεία. Για τις αμαξοστοιχίες 56 και 57 θα υπάρξει καθυστέρηση αναχώρησης κατά μία ώρα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA