Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Άντρας 31 ετών κατηγορείται για βιασμό 18χρονης στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ένας 31χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό 18χρονης, την οποία κάλεσε σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το πρόσχημα ότι ήθελε να την προσλάβει ως baby sitter. 

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από ανταλλαγή μηνυμάτων στα social media, προσκάλεσε την 18χρονη σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως baby sitter για το παιδί του. Η ανυποψίαστη νεαρή κοπέλα πήγε στο διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την καταγγελία, την ακινητοποίησε υπό την απειλή μαχαιριού και τη βίασε. 

Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 31χρονος και συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, με ένταλμα, στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:

«Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα». (Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA