Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Άννυ Παπαρούσου: Κανένα αποτύπωμα του Ζακ στο μαχαίρι

Σαφείς αιχμές για τον τρόπο που γίνεται η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου άφησε η δικηγόρος της οικογένειας Άννυ Παπαρούσου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7.

Η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι τουλάχιστον «περίεργη» ανέφερε η κ. Παπαρούσσου ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχουν κληθεί μάρτυρες να καταθέσουν για την ΕΔΕ».

Η δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τα αποτυπώματα του Ζακ να μην έχουν βρεθεί σε κανένα αντικείμενο στο κοσμηματοπωλείο, ούτε και στο μαχαίρι.

Ο ισχυρισμός της οικογένειας ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί φαίνεται ότι ενισχύεται από τα ευρήματα, καθώς ο 33χρονος δεν άγγιξε κανένα από τα αντικείμενα μεγάλης αξίας που είχε μέσα το κατάστημα.

Η κ. Παπαρούσου πρόσθεσε ακόμη, ότι από το οπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί φαίνεται ότι ο Ζακ ήταν σε κατάσταση ταραχής πριν ακόμα μπει στο κοσμηματοπωλείο και ότι υπάρχουν πρόσωπα που ήταν μαζί του, λεπτά πριν τον θάνατό του, αλλά ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA