Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ανοιξιάτικος ο καιρός την Τρίτη 25/04

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς .

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά τη δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς . Στη Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινέ ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια η  ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς .

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου