Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή 19/07

Γενικά αίθριος θα είναι την Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική αίθριος θα παραμείνει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη το καιρικό σκηνικό θα παραμείνει αίθριο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 και τοπικά στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος θα παραμείνει ο καιρός, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA