Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Αναλώσιμοι 4: Διαψεύδει η παραγωγή ότι υπήρξαν τραυματισμοί στα γυρίσματα

   Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

   Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

   Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, υπήρξε η πληροφορία ότι σημειώθηκαν τρεις τραυματισμοί στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που γίνονται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα.

   Όπως αναφέρει το MEGA, πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ o πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του άνδρα, που είναι από τη Βουλγαρία, είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

   Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA