Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή της κατάθεσης του πατέρα της μικρής Άννυ

O 27χρονος βιολογικός πατέρας της μικρής Άννυ, επιμένει στη θέση ότι δεν σκότωσε αυτός τη μικρή Άννυ. Στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στην 10η ανακρίτρια παρουσίασε ένα νέο σενάριο σύμφωνα με το οποίο διαφοροποιήθηκε σε ό,τι αφορά στις ενέργειες που ακολούθησαν στην προσπάθεια να εξαφανίσει κάθε ίχνος του παιδιού ρίχνοντας μερίδιο ευθυνών και στον φίλο του Νικολάι.

Η προφυλακισμένη μητέρα του παιδιού ζήτησε ο Νικολάι να καταθέσει κι αυτός.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» τόνισε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Χρυσικάκης λέγοντας πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε η ανακρίτρια.

Επίσης, ανώνυμη επιστολή που έλαβε η ανακρίτρια αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα να εμπλέκονται στην υπόθεση κυκλώματα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων. Εξαιτίας αυτού η δικαστική λειτουργός, ρώτησε τη Δευτέρα τον 70χρονο που φιλοξενούσε τη μητέρα της Άννυ στο σπίτι του, εάν παρατήρησε στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς, αλλά η απάντηση του 70χρονου ήταν αρνητική.

 Η μητέρα του 27χρονου κατηγορουμένου επιμένει πως ο γιος της είναι αθώος και δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Τη Δευτέρα, κατέθεσε στην ανακρίτρια και ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα μέσα τη φυλακή από τη μητέρα της Άννυ η οποία της ζήτησε, σύμφωνα με την ίδια, να πει ψέματα στην ανακρίτρια ότι άφησε το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι ο 27χρονος της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το παιχνίδι της Άννυ για να πάρει τσιγάρα.

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη