Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Sun:Set 8, η νέα συλλογή του Αλέξανδρου Χριστόπουλου μόλις κυκλοφόρησε

«Σε μία περίοδο που υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στην μουσική, οι επιλογές κάνουν την διαφορά. Μου αρέσει πολύ που άλλα πράγματα μεταδίδω στο ραδιόφωνο, άλλα επιλέγω για τις CD συλλογές, άλλα παίζω στα clubs και άλλα ακούω στο αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να φανταστώ μια ήμερα χωρίς μουσική. Είναι τα πάντα για μένα» είχε πει ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος στην Popaganda

Ο compiler και βραβευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Best 92.6 (καθημερινά 21.00-23.00) επιστρέφει με τη νέα του συλλογή. Το Sun:Set 8 -Another Essential Journey From Dusk Till Dawn (κυκλοφορεί σε διπλό CD από την Cobalt Music) υπόσχεται ακριβώς αυτό που δηλώνει ο τίτλος του: ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι από το σούρουπο μέχρι τη δύση. Και πως να μην είναι μοναδικό όταν σε αυτό περιλαμβάνονται κομμάτια των Apparat, Christian Loffler, Chromatics, Da Capo, Dplay, Evren Ulusoy, Gluv, Gorge, Heavy Boys, King Fela, Lazarusman, Manuel Tur, MCD, Nduduzo Makhathini, Phonique, Rey & Kjavic, Rodriguez Jr, Roni Iron, RY X, Sek, Savvas, Solomun, Wasabi, Woolfy VS Projections, Ursula Rucker.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των CDs Sunset & Sunrise έχει σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούν τις 50.000, φτάνωντας τις περισσότερες φορές στο Νο.1 του επίσημου sales chart της IFPI, αλλά και χρυσό δίσκό για το Sunset & Sunrise 9. 

To τελευταίο Sun:Set event της season θα πραγματοποιηθεί στο Shark στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA