Categories: SOCIAL MEDIA

Τζο Μπάιντεν: Αυτή είναι η μόνη σελέμπριτι που ακολουθεί στο Twitter ως πρόεδρος των ΗΠΑ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Βρωμόστομη νοικοκυρά» είχε αποκαλέσει ο Ντόναλντ Τραμπ την Κρίσι Τίγκεν, λίγο πριν την κάνει μπλοκ από τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό των ΗΠΑ. Αυτή του η κίνηση μάλιστα, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς ένας εκλεγμένος πρόεδρος δεν θα έπρεπε να μπλοκάρει πολίτες της χώρας του. Η ίδια η Τίγκεν μάλιστα, που έχει μεγάλο κοινό στο τουίτερ, έφερε αυτό το μπλοκ ως παράσημο, καθώς όπως λέει η ίδια της πήρε 9 ολόκληρα χρόνια για να τα καταφέρει.

Μόλις όμως, ο Τζο Μπάιντεν πήρε στα χέρια του τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό στο τουίτερ, έσπευσε όχι μόνο να κάνει άρση του μπλοκ που είχε κάνει ο προκάτοχος του στο διάσημο μοντέλο, αλλά και να την κάνει follow. Η Τίγκεν μάλιστα, είναι η μόνη σελέμπριτι που ακολουθεί ο Μπάιντεν ως πρόεδρος. Οι άλλοι 11 λογαριασμοί που ακολουθούνται από τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό, ανήκουν όλοι σε πολιτικά πρόσωπα.

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι