Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι στο reunion των F.R.I.E.N.D.S

Χθες βράδυ το ΗΒΟ Max και τα Φιλαράκια αποφάσισαν να τρελάνουν το ίνσταγκραμ, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο teaser και τη λίστα με τους καλεσμένους που έχουν πάρει μέρος στο ένα και μοναδικό επεισόδιο της επανένωσής τους. 

Παρ’ ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο που προκάλεσε δάκρυα σε εκατομμύρια φανατικούς της σειράς, η χαρά και η αγωνία για το reunion είναι αμείωτη. 

Το πρώτο teaser το οποίο μοιράστηκε και η Τζένιφερ Άνιστον στο ίνσταγκραμ δείχνει τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να περπατούν στο σετ των γυρισμάτων αναγράφοντας την ημερομηνία προβολής που είναι η 27 Μαΐου και το όνομα του επεισοδίου που δεν είναι άλλο από το: «The One where the get back together».

Λίγο αργότερα, με ένα ποστ, αποκάλυψαν και τη λίστα των καλεσμένων που θα παρελαύσουν από αυτό το special επεισόδιο. Κάποιοι έχουν ήδη πάρει μέρος παλιότερα στη σειρά (όπως ο Τομ Σέλεκ που είχε το ρόλο του Ρίτσαρντ) και άλλοι (όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ) είναι απλώς μεγάλοι φαν. Η φωτογραφία με τη λίστα υπόσχεται πολλά και μετράμε τις μέρες αντίστροφα μέχρι τις 27 Μαΐου που θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Λίζα Κούντροου, τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ματ Λε Μπλανκ.

POPAGANDA