Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποκλειστικό: Ποιο Μεγάλο Συγκρότημα Θα Δούμε στις 5 Ιουνίου στην Αθήνα;

Μετά τουυς Tindersticks στην Στέγη (25-26/5 και 24/5 στη Θεσσαλονίκη) που ανακοινώθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού και κάνοντας τα εισιτήρια των 2 βραδιών να εξαφανίζονται με ρυθμούς πολυβόλου, έχουμε και το πρώτο -αληθινά μεγάλο- όνομα για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ. 

The Last Shadow Puppets, κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι. Στις 5/6 στη Μαλακάσα, στο πλαίσιο του Rockwave 2016. Από την Didi Music δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της Popaganda. Είμαστε όμως σε θέση όμως να γνωρίζουμε ότι το ντουέτο του Alex Turner (Arctic Monkeys) και Miles Kane (The Rascals) ήταν ένα από τα ονόματα που έτσι κι αλλιώς θα χτυπούσαν, τελικά έφτασαν σε συμφωνία και πολύ σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Μην ξεχνάμε ότι δυο μέρες πριν, στις 3 Ιουνίου, οι TLSP εμφανίζονται στο καταλανικό Primavera Sound Festival, άρα και το δρομολόγιο βολεύει για να τους δούμε για πρώτη φορά στα μέρη μας.

Έτσι το ρολάρουν φέτος ενδυματολογικά ο Miles και o Alex

Το καινούριο άλμπουμ τους, Everything You’ve Come To Expect (Domino), κυκλοφορεί την Πρωταπριλιά κι έρχεται να συνεχίσει την τεράστια παγκόσμια επιτυχία που γνώρισαν με το ντεμπούτο τους The Age of Understatement (Domino) οκτώ χρόνια πριν το 2008 που έβγαλε hits όπως “Standing Next To Me” και “My Mistakes Were Made For You”.

Το πρώτο κομμάτι που ακούσαμε από το φετινό τους δισκο είναι το “Bad Habits”. Θα το πουν και στην Αθήνα την Κυριακή 5 Ιουνίου!

Παναγιώτης Μένεγος

Share
Published by
Παναγιώτης Μένεγος