Categories: ΚΛΠ

4 Εύκολα Cocktail για Γιορτινές Συγκεντρώσεις στο Σπίτι!

Είναι η εποχή για φίλους, οικογένεια και εορταστικές συγκεντρώσεις, και, είτε σχεδιάζετε μια μικρή συγκέντρωση ή ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι, με αυτά τα απλά αλλά γευστικά cocktail θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Με έμπνευση από εορταστικές λιχουδιές και κλασικές γεύσεις της εποχής, όποιο cocktail και να διαλέξετε, είναι σίγουρο πως θα φέρει γιορτινή ατμόσφαιρα στη συγκέντρωσή σας.

Το Fine Drinking by World Class της Diageo, παρουσιάζει ένα σύνολο ευφάνταστων και ξεχωριστών δημιουργιών cocktail, εμπνευσμένα από τους κορυφαίους bartender του πλανήτη. Για τη δημιουργία αυτών των cocktail που απογειώνουν την εμπειρία της γεύσης, χρησιμοποιούνται ως βάση κορυφαία και εκλεπτυσμένα spirits, όπως η τεκίλα Don Julio®, το ρούμι Ron Zacapa, το blended scotch whisky JOHNNIE WALKER®GOLD LABEL RESERVE™ και το αμερικάνικο Bulleit Bourbon ουίσκι, τα οποία αποτελούν μέρος της εξαιρετικής συλλογής του Luxury Portfolio της εταιρείας.

Don Julio Blanco Mulled Winter Margarita

Μια ελκυστική εναλλακτική στο ζεστό κρασί με μπαχαρικά, το cocktail αυτό φτιάχνεται εύκολα σε μεγάλη ποσότητα για πολλά άτομα. Ό,τι πρέπει για εορταστικές συγκεντρώσεις!

Γεμίζουμε μια μεγάλη κανάτα με πάγο, προσθέτουμε 200ml τεκίλα Don Julio Blanco, 200ml Merlot, 80ml σιρόπι μπαχαρικών και 100ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ποτήρια tumbler. Πιέζουμε ένα κομμάτι φλούδας πορτοκαλιού για να απελευθερωθούν τα έλαια και τοποθετούμε στο πλάι του κάθε ποτηριού για γαρνίρισμα.

Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog

Μια γνώριμη εικόνα σε πολλές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, αυτό το κρεμώδες, απολαυστικό ποτό είναι ιδανικό για χαλαρές εορταστικές συγκεντρώσεις με φίλους.

Προσθέτουμε 50ml Bulleit Rye whiskey, 15ml γάλα, 15ml κρέμα γάλακτος, 10ml σιρόπι ζάχαρης και ένα αυγό σε ένα shaker. Ανακατεύουμε για να ενωθούν. Προσθέτουμε πάγο και ανακατεύουμε ξανά. Σε ένα ποτήρι Old Fashioned προσθέτουμε 10ml Dublin Porter Guinness και πάγο. Περνάμε το μείγμα του shaker από ένα σουρωτήρι και το προσθέτουμε στο ποτήρι. Γαρνίρουμε με ¼ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη σοκολάτα.

Zacapa Rum Hot Punch

Τα Group serves κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη κατά την περίοδο των γιορτών και αυτό το βουτυρένιο, γευστικό, εύκολο punch θα είναι αδιαμφισβήτητα δημοφιλές τις κρύες βραδιές του χειμώνα.

Zacapa Rum Hot Punch Τα Group serves κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη κατά την περίοδο των γιορτών και αυτό το βουτυρένιο, γευστικό, εύκολο punch θα είναι αδιαμφισβήτητα δημοφιλές τις κρύες βραδιές του χειμώνα.

Johnnie Walker Gold Label Hot Toddy

Ένα ζεστό ποτό ιδανικό για τις κρύες νύχτες, ειδικά αν θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας θαλπωρή.

Τοποθετούμε ένα κουτάλι με 25ml μέλι σε ένα ποτήρι για latte, προσθέτουμε 75ml ζεστό νερό και 25ml χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 50ml Johnnie Walker Gold Label Reserve και ανακατεύουμε ξανά. Γαρνίρουμε με μια φέτα λεμονιού στην οποία έχουμε καρφώσει γαρύφαλλα και με ένα ξυλάκι κανέλας.

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου