Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Οι Επιδρομείς» και το «Τhe Alienist» θα σας κρατήσουν μέσα το βράδυ της Πρωτομαγιάς

5 Πριν την Prime Τime Ζώνη

STAR

14:00 Ντετέκτιβ Μονκ 

Σειρά μυστηρίου – Επ. 16
Ο Μονκ βρίσκει μια βιντεοκασέτα της Τρούντι στην οποία του εξηγεί τι έχει συμβεί. Εχει στη διάθεση του ελάχιστο χρόνο για να βρει το δολοφόνο αλλά και το είδος του δηλητηρίου που του έδωσαν.

ΑΝΤ1

18:00 Still Standing

Καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με την Μαρία Μπεκατώρου. Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, έρχεται για να γεμίσει τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές και να φρεσκάρει τις γνώσεις μας. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000? το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι, το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση, θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Η διαδικασία; O βασικός διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται» από το παιχνίδι, στην κυριολεξία. Μία «καταπακτή» ανοίγει αστραπιαία.

ALPHA

15:00 Slam

Το τηλεπαιχνίδι του Alpha με την Ελένη Τσολάκη, μοιράζει γνώσεις, χαμόγελο αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο που μπορεί να αγγίξει έως και τις 5.000 ευρώ! Καθημερινά, διαγωνίζονται τρεις παίκτες οι οποίοι, μέσα από έξυπνες ερωτήσεις, προσπαθούν να βρουν γράμματα και να ξεκλειδώσουν λέξεις από τον πίνακα του «Slam».

OTE CINEMA 1 HD

16:50 Maid in Manhattan

Μία νεαρή μητέρα εργάζεται ως καμαριέρα σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στο Μανχάταν. Λόγω μιας παρεξήγησης, ένας γοητευτικός υποψήφιος Γερουσιαστής ερωτεύεται μαζί της, νομίζοντας ότι είναι μια από τους πλούσιους κοινωνικούς εταίρους του ξενοδοχείου.

17:40 Nova Cinema 2 HD

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία καταγράφει την προσπάθεια δύο ομάδων ορειβατών που, με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, επιχείρησαν να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή του κόσμου.

Οι αγώνες της ημέρας

12:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Sheffield, United Kingdom

13:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, Ρωσία

14:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, Ρωσία

15:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Sheffield, United Kingdom

16:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, Ρωσία

16:30

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Sheffield, United Kingdom

17:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, Ρωσία

19:00

COSMOTE SPORT 7HD Τσιβιτανόβα – Περούτζα, Superlega 4oς ΤΕΛΙΚΟΣ

19:30

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Sheffield, United Kingdom

21:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Sheffield, United Kingdom

21:45

COSMOTE SPORT 1HD Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, Champions League, ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Prime Time

STAR

23:45 Αγγελική Εκδίκιση

Ξένη ταινία. Αστυνομική παραγωγής 2014. Οταν ο αστυνομικός πατέρας της σκοτώνεται, μία νεαρή γυναίκα καταδιώκει τον δολοφόνο του, με τη βοήθεια του πρώην συνεργάτη του. Συμπαραγωγή: ΗΠΑ, Μεξικό.

ΟΤΕ CINEMA 1 HD

21:00 The Fate of the Furious

Μετά τον γάμο τους, ο Dom (Vin Diesel) και η Letty (Michelle Rodriguez) λεχουν βρεθεί για το μήνα του μέλιτος στην εξωτική και γεμάτη αδρεναλίνη Κούβα. Παράλληλα η αποχώρηση από την ενεργό δράση του Brian και της Mia, βρίσκει όλη την παρέα να προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως μια μυστηριώδης γυναίκα, η Cipher (Charlize Theron), σαγηνεύει τον Dom και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει την οικογένεια του και φεύγει απο την ομαδα. Ο Hobbs (Dwayne Johnson) σε ρόλο αρχηγού θα ενώσει και πάλι την ομάδα με σκοπό να ανακαλύψει τι συμβαίνει στον Dom, για να το πετύχει αυτο θα χρειαστεί την βοήθεια κάποιου παλιού και γνώριμου προσώπου.

Nova Cinema 3 HD

23:00 ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ

Υστερα από τη ληστεία μιας τράπεζας στο Σινσινάτι, οι υποψίες στρέφονται στον ιδιοκτήτη της. Οταν όμως το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλης κλίμακας συνωμοσία.

Netflix

The Alienist

Ο Θίοντορ Ρούσβελτ, αστυνομικός επίτροπος στη Νέα Υόρκη του 1896, επιστρατεύει τον ψυχολόγο Λάζλο Κράιζλερ, για να πιάσει έναν δολοφόνο εκδιδόμενων αγοριών. Ένα Mindhunter εποχής;

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA