Φέτος, για ακόμη μια χρονιά, το ΙΤ έγινε το meeting point για τις Κυριακές, με το πλούσιο γευστικό και πάντα υγιεινό brunch του, με πρωταγωνιστές τα βιολογικά αυγά, την έμπνευση και τη φαντασία του Chef, Ηλία Σταυρόπουλου.
Το καλοκαίρι έφτασε και τα ζεστά «παρεΐστικα» brunch στο κέντρο της πόλης δίνουν τη θέση τους, τις Κυριακές, στις βουτιές.
Έτσι λοιπόν, το ΙΤ αποχαιρετά το χειμώνα με το δικό του πάντα urban και χαρούμενο τρόπο! Την Κυριακή 28 Μαΐου, ένα καλοκαιρινό σκηνικό θα στηθεί στη Σκουφά. Η ομάδα του ΙΤ θα βάλει τα καλοκαιρινά της, θα ετοιμάσει δροσερά summer cocktails και ο Pepper 96,6 θα προσθέτει το «πιπέρι» που απαιτεί ένα καλοκαιρινό πάρτυ.