Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Φριχτά βασανιστήρια υπέστη 22χρονη φοιτήτρια στα χέρια 52χρονου τυφλού

Στιγμές απόλυτου τρόμου κα φρίκης έζησε 22χρονη φοιτήτρια στα χέρια ενός 52χρονου άντρα. Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν στο σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη και τον βοηθούσε με τις δουλειές καθώς εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης. Η απόφασή της όμως να εργάζεται σε σπίτια έβρισκε αντίθετους τους γονείς της και έτσι ανακοίνωσε στον εργοδότη της ότι την Τρίτη θα σταματούσε. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, τότε ήταν που ο 52χρονος την έδεσε και την φίμωσε με σκοπό να την βιάσει. Επί τρεις  μέρες η άτυχη κοπέλα υπέστη φριχτά βασανιστήρια, τα οποία μάλιστα ο βιαστής της κατέγραφε και σε κάμερα.

Οι γονείς της κοπέλας δεν μπορούσαν να την βρουν στο τηλέφωνο και γι αυτό ανέβηκαν στην Αθήνα να την ψάξουν. Κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία βρέθηκε έξω από το σπίτι του 52χρονου, η συμπεριφορά του οποίου τους φάνηκε παράξενη. Δεν απομακρύνθηκαν από το διαμέρισμά και λίγο πιο μετά άκουσαν τις κραυγές της φοιτήτριας.

Στο σπίτι βρέθηκε και ένας σκληρός δίσκος τον οποίο εξετάζει η αστυνομία. Υπάρχει η υποψία ότι ο 52χρονος είχε τοποθετήσει κάμερα go pro κεφάλι της κοπέλας και μετέδιδε ζωντανά τον βιασμό της, γεγονός που μένει ακόμα ανεπιβεβαίωτο.

Η 22χρονη έχει υποστεί σοβαρό σοκ και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης