Categories: ΚΛΠ

3 ΧΡΟΝΙΑ LIVING-POSTCARDS – Mια Γιορτή για τις Γυναίκες

Πριν τρία χρόνια η διαδικτυακή πλατφόρμα Living-Postcards.com ξεκίνησε τη λειτουργία της, με σκοπό να προβάλλει «Το Νέο Πρόσωπο της Ελλάδας». Στις σελίδες της εμφανίστηκαν -και συνεχίζουν να το κάνουν- ταλαντούχοι επιχειρηματίες απ’ όλους τους κλάδους και από κάθε γωνιά της χώρας, άνθρωποι που οι προσωπικές και επαγγελματικές τους ιστορίες αξίζουν να ακουστούν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών επιτυχημένων χρόνων παρουσίας στο διαδίκτυο, το Living-Postcards.com διοργανώνει μια εκδήλωση με επίκεντρο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και δημιουργία, στις 7 Μαρτίου, μια ημέρα πριν την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Μια γιορτή για γυναίκες κάθε ηλικίας, μια βραδιά ευαισθητοποίησης, ανταλλαγής εμπειριών και έμπνευσης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 14 γυναίκες & 1 άντρας από τους χώρους των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, της τέχνης και της τεχνολογίας, θα μας μιλήσουν για τα μυστικά της επιτυχίας τους. Θα μας περιγράψουν πώς μετέτρεψαν τα εμπόδια σε ευκαιρίες και έκαναν τις ιδέες τους πραγματικότητα, άλλες φορές στο δρόμο για την προσωπική τους επιτυχία, και άλλες υποστηρίζοντας έναν κοινωνικό σκοπό.

Θα μιλήσουν οι: Άννα Αποστολίδου – Ιδρύτρια και Marketing Manager της Eclectic Flavours, Nadia Bele – Art jewelry, Κατερίνα Γιατζόγλου – Συγγραφέας, Δημοσιογράφος, Άρτεμις Καλαντζάκου – Στέλεχος Επικοινωνίας, Calliope – Φωτογράφος, fashion designer, Έλενα Καραγιάννη – Εκπαιδευτικός εικαστικής αγωγής, συμμετέχουσα στο “Send my friend to school” της ActionAid στη Ρουάντα, Ελευθερία Κούρεντα – Αντιπρόεδρος Δ. Συμβουλίου Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής, Δημήτριος Μπούρας – Documentary Photojournalist, Μαρίνα Παπαδοπούλου – Α21 Campaign against human trafficking, Σοφία Παπαδημητρίου (Phd, καθηγήτρια Πληροφορικής, Ψηφιακά Μέσα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης) & Σταυρούλα -Πόλα Μισθού (MSc. MEd., καθηγήτρια Πληροφορικής)– Πρωτοβουλία Girls Go Coding, Λυδία Παπαιωάννου – Διευθύντρια Cosmopolitan Greece, Μαρία Πολυχρονοπούλου – Ιδρύτρια και Marketing Manager του Seacrets of Greece, Μελίνα Ταπραντζή – Πρόεδρος της ΜΚΟ Wise Greece, Βίκυ Χαντζή – Δημοσιογράφος Alpha TV, NLP Master Practitioner, και η σκηνοθέτης Βίκυ Βελλοπούλου που θα μας μιλήσει σχετικά με το ντοκιμαντερ της “Excision”.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός Αλίκη Ζαχαροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση τα απίθανα υφασμάτινα μπρελόκ που δημιούργησε η Wise Greece σε συνεργασία με την Cocomat, με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών ομάδων, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δωθούν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών «ΦΟΙΒΗ».

Οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν προϊόντα της Wise Greece και γλυκιές νοστιμιές από την Φ Bakery, συνοδεία Σαββατιανού από το ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΚΟΤΟΥ και Ούζου Βαρβαγιάννη, ενώ οι mobile bartenders St.Bernard, θα φτιάξουν πρωτότυπα και γευστικά Cocktails.

Και φυσικά, όλοι θα φύγουν με ένα υπέροχο επετειακό Gift Bag LIVING POSTCARDS, με δώρα και προσφορές έκπληξη από τους Χορηγούς και Υποστηρικτές της εκδήλωσης!

Στοιχεία Εκδήλωσης:

7 Μαρτίου 2016

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα)

Ώρα προσέλευσης: 18:30

‘Εναρξη εκδήλωσης: 19:00

Είσοδος Δωρεάν

Εγγραφή/Προκράτηση Θέσης: https://www.eventbrite.com/e/3-living-postcards-m-tickets-21633051038

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1780483505513183/

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA