Categories: ΚΟΣΜΟΣ

19χρονη ντύθηκε κλόουν και μαχαίρωσε επανειλημμένως τον σύντροφό της

Μία ανατριχιαστική επίθεση με δράστη μία 19χρονη από το Καρλάιλ στη βόρεια Βρετανία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η νεαρή βάφτηκε σαν κλόουνκαι όταν ο 18χρονος σύντροφός της πήγε να κοιμηθεί, του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Η Ζόι Άνταμς, μία 19χρονη μητέρα, επιτέθηκε στον κατά ένα χρόνο μικρότερο σύντροφό της Κίραν Μπέγουικ τον περασμένο Ιούλιο. Ο 18χρονος, που κατάφερε να βγει ζωντανός από την επίθεση, περιέγραψε στις Αρχές με κάθε λεπτομέρεια το τι συνέβη στο σπίτι της νεαρής.

Ένα βράδυ, μετά από κατανάλωση αλκοόλ και χρήση μαριχουάνας, η Άνταμς εμφανίστηκε μπροστά του ξυπόλητη, φορώντας μέικ-απ κλόουν. Ρώτησε τον Μπέγουικ αν φοβάται. Εκείνος απάντησε όχι, αλλά της ζήτησε να βγάλει το μακιγιάζ. Κάποτε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, της είχε εκμυστηρευτεί πως φοβάται ιδιαιτέρως τους ξυπόλυτους κλόουν.

Η 19χρονη δεν τον άκουσε. «Ένας ξυπόλητος κλόουν, ο απόλυτος φονιάς του Κίραν», φέρεται να του είπε αντιθέτως.

Ο νεαρός πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να κοιμηθεί και η 19χρονη τον ακολούθησε με τα χέρια πίσω από την πλάτη. Σύμφωνα με τον Μπέγουικ πρέπει να είχε μαζί της το μαχαίρι, που αργότερα χρησιμοποίησε για τον τραυματίσει.

Στο παρελθόν η Άνταμς είχε αποκαλύψει στον 18χρονο ότι αποτελεί φαντασίωση της να δέσει έναν άντρα και να τον «θυσιάσει». Αφού ξάπλωσε δίπλα του, του ζήτησε επανειλημμένως να τον δέσει στο κρεβάτι. Εκείνος αρνήθηκε.

Στη συνέχεια του ζήτησε να του βάλει ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι και ο 18χρονος, δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, συμφώνησε. Μόλις του έβαλε το μαξιλάρι στο κεφάλι, του ζήτησε να την εμπιστευθεί και ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει.

«Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να επεξεργαστώ τι είχε συμβεί. Τα πράγματα ήταν θολά», είπε ο Μπέγουικ. Η 19χρονη του κατάφερε μαχαιριές στο χέρι και το πόδι.

Ο Μπέγουικ κατάλαβε τον κίνδυνο που διέτρεχε και αποχώρησε από το δωμάτιο, ρωτώντας τη γιατί το έκανε. Η Άνταμς απάντησε σηκώνοντας απλώς τους ώμους. Βγήκε από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια από τη θεία της κοπέλας, η οποία εκείνη την ώρα ήταν στην αυλή.

«Η Ζόι με μαχαίρωσε», είπε στη θεία της, η οποία περιποιήθηκε τις πληγές του και κάλεσε ένα ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες βρετανικού μέσου ενημέρωσης η νεαρή μητέρα είχε «εμμονές με τις δολοφονίες και τη θυσία ανδρών».

Πηγή 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA