Categories: GADGETS

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» – Ποιοι ωφελούνται και τι παίρνουν;

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αφορά τους αδύναμους οικονομικά πολίτες που κατοικούν σε μία από τις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης και τη σχέση τους με την Τεχνολογία. 

Αποτελώντας μία αξιέπαινη προσπάθεια, οι κάτοικοι των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Βορείου Αιγαίου, που έχουν αιτηθεί και λάβει το Κοινωνικό Μέρισμα, δικαιούνται ένα κουπόνι (επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης), το οποίο κατεβάζουν από το TAXISNET και εκτυπώνουν οι ίδιοι (ή αποθηκεύουν στο κινητό τους). Κατόπιν θα πρέπει να προσέλθουν στο κατάστημα της επιλογής τους, προσκομίζοντας κουπόνι και ταυτότητα για να επωφεληθούν από την έκπτωση που τους εξασφαλίζει αυτό.

Όσο για την έκπτωση; Έως και 230€ για tablet ή netbook ή laptop/notebook, έως 60€ για υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης/ενημέρωσης στον τομέα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και έως 12€/μήνα μέχρι και 31/10/2015 για διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή, κινητή ή δορυφορική). Κάθε κουπόνι αφορά μία συσκευή ενώ δεν σχετίζεται με την τελική τιμή του εκάστοτε προϊόντος: αν αυτό καλύπτει το κόστος αγοράς, ο δικαιούχος δεν πληρώνει κάτι, σε διαφορετική περίπτωση καταβάλλει την όποια διαφορά.

Για τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση και τις προσφορές τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σελίδα της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης». Ενδεικτικά πάντως, στα Public τόσο το tablet Samsung Galaxy Tab 3 όσο και το laptop HP 250 G3 προσφέρονται δωρεάν. Στον Γερμανό επίσης δωρεάν θα βρει κανείς μεταξύ άλλων τα tablets Lenovo A8-50 και ZTE E9Q 3G. Στη δε WIND θα βρείτε χωρίς να καταβάλλετε ούτε ένα ευρώ ανάμεσα σε άλλα το laptop Lenovo G50-45 και το tablet Asus FE380 CG. Όπως και να ‘χει, ελέγξτε μέσα από το TAXISNET αν δικαιούστε το κουπονάκι: αν ναι, κάντε με προσοχή την έρευνα αγοράς σας και… με γεια το νέο σας laptop/tablet και η σύνδεση στο ίντερνετ!

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος