Categories: GAMING

Το Xbox Arena Festival έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά

Φέτος διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Xbox Arena Festival της Microsoft Hellas στην Αθήνα. Η μεγάλη γιορτή του gaming έγινε στο Music Hall στο Γκάζι και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού μέσα στο διήμερο το επισκέφτηκαν 5.000 άνθρωποι. 

Οι λάτρεις της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να να γνωρίσουν από κοντά και φυσικά να παίξουν με κάποιες από τις σπουδαιότερες συσκευές της Microsoft. Οι επισκέπτες πήραν μέρος σε διάφορα τουρνουά των αγαπημένων τους παιχνιδιών, όπως  το NBA 2K17, το FIFA 17, σε μάχες στο γνωστό fighting game TEKKEN, ενώ υπήρχαν και χώροι όπου μπορούσε κανείς να δοκιμάσει συσκευές και παιχνίδια Virtual Reality.

Εντύπωση για άλλη μια χρονιά έκανε ο διαγωνισμός Cosplay· είδαμε ανθρώπους από κάθε ηλικιακή κλίμακα να παρουσιάζουν τις αυτοσχέδιες στολές τους, που ήταν φυσικά εμπνευσμένες από αγαπημένους τους ήρωες από videogames. Την παράσταση κατάφερε να κλέψει ένα μικρό αγόρι, που είχε καταφέρει να φτιάξει μια εξαιρετική στολή του αγαπημένου του ήρωα Steve από το γνωστό παιχνίδι Minecraft. Ο οχτάχρονος gamer, εκτός, από τον θαυμασμό κατάφερε να κερδίσει και το βραβείο της βραδιάς. 

Με τη πετυχημένη διοργάνωση του φεστιβάλ η Microsoft έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του gaming – ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας – να γνωρίσουν και παίξουν με δεκάδες συσκευές.

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι