Categories: SPONSORED

Η Vans παρουσιάζει τη μοναδική συλλογή Space Voyager, ειδικά αφιερωμένη στη NASA

Η Vans αφιερώνει στη NASA μία ιδιαίτερη συλλογή υποδημάτων και ενδυμάτων, που αποτίει φόρο τιμής στις 6 δεκαετίες εξερεύνησης και ανακάλυψης του διαστήματος. Η συλλογή Vans Space Voyager έχει ήδη «προσγειωθεί» στα καταστήματα. 

Εμπνευσμένη από τις αυθεντικές στολές των αστροναυτών, η συλλογή υποδημάτων Space Voyager παρουσιάζει μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως ενισχυμένη αφρώδη επένδυση και επιλεγμένα εμβληματικά patches. Η συλλογή «εκτοξεύει» τις διαχρονικές γραμμές της Vans -συμπεριλαμβανομένων των SK8-Hi και Old Skool- με ένα «κοσμικό» αφιέρωμα, σε συνδυασμό με κλασικά κομμάτια ενδυμάτων και αξεσουάρ.  

Η συλλογή περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές προσεγγίσεις των υποδημάτων SK8-Hi MTE, Old Skool και Classic Slip-On, σε ποικιλία μεγεθών, από ενήλικες έως και νήπια. Τα δύο μοντέλα SK8-Hi 46 MTE DX διαθέτουν δερμάτινο πάνω μέρος, ενισχυμένη αφρώδη επένδυση, το εμβληματικό “Μeatball” λογότυπο της NASA στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού και τα μαύρα κορδόνια να ολοκληρώνουν το σχεδιασμό των μοντέλων. 

Στα Old Skool μοντέλα, η Vans παρουσιάζει τη χαρακτηριστική πορτοκαλί απόχρωση με το μαύρο “Worm” λογότυπο της NASA και λεπτομέρειες στα κορδόνια, μαζί με μια απλή all-white έκδοση η οποία διαθέτει ενισχυμένο αφρώδες κολάρο στο σημείο γύρω από τη φτέρνα και άκαμπτη σόλα. Τα πιο νεανικά μοντέλα, περιλαμβάνουν το Slip-On, που διαθέτει το αποτύπωμα του γαλαξία σε μαύρη απόχρωση στο πάνω μέρος, με μαύρη glitter gum σόλα, όπως και το λευκό SK8-Hi MTE, που ενισχύεται με την-εμπνευσμένη από τη διαστημική μπότα- μαύρη σόλα. Τα σχέδια SK8-Hi MTE διαθέτουν την τεχνολογία MTE 360™ που ενισχύει τη διατήρηση της θερμότητας γύρω από το πόδι και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό του παπουτσιού, σε συνδυασμό με την ανθεκτική εξωτερική σόλα για ενισχυμένη πρόσφυση. 

Για μια ολοκληρωμένη πρόταση, η Vans παρουσιάζει τρία μπουφάν ως μέρος της συλλογής, συμπεριλαμβανομένων του Vans Space Anorak σε μαύρο και πορτοκαλί και του Vans Space Torrey Padded MTE jacket -σε δύο χρωματικές αποχρώσεις- με την απεικόνιση του Apollo 11, προς τιμήν του πρώτου ταξιδιού του ανθρώπου στο φεγγάρι. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει το Vans Space Pullover hoodie σε μαύρο και το Space Man μακρυμάνικο σε λευκό χρώμα. Για τις πιο νεανικές επιλογές, η Vans παρουσιάζει τρία t-shirt σχέδια, ασορτί με την παραπάνω γκάμα των ενηλίκων. 

Τέλος, η Vans γιορτάζει τη NASA ενσωματώνοντας εικονικές χρωματικές αποχρώσεις και γραφιστικές λεπτομέρειες σε κλασικά αξεσουάρ, όπως στο Grind Skate Duffel με το διαστημικό πορτοκαλί χρώμα και στο Backpack Snag Plus, που ολοκληρώνει αυτή την επετειακή συλλογή.

Η νέα συλλογή Space Voyager είναι ήδη διαθέσιμη στο κατάστημα της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και στο κατάστημα Device One στη Θεσσαλονίκη.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA