Categories: SPONSORED

Βάλε το μαγιό σου, πάρε τους φίλους σου κι έλα να «κολυμπήσουμε» στο πρώην Αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ! Που είπες;

Στην Ελλάδα το καλοκαίρι μπορεί να κρατάει πολύ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ανυπομονούμε κάθε χρονιά να έρθει για να διασκεδάσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Και φυσικά του ιδανικό καλοκαίρι του Έλληνα περιλαμβάνει καλή παρέα, ωραίες παραλίες και αρκετές παγωμένες μπύρες… Και παραλίες στο κέντρο της Αθήνας. Παραλίες που; 

Εκεί που ακούσατε. Μετά το Experience Hostel του 2017, ο Mythos αποφάσισε να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο fun και να δημιουργήσει το πιο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι μέσα στην καρδιά της πόλης.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να τρέχετε στις θάλασσες, αφού με το Mythos Experience Station, η θάλασσα θα έρθει σε σας και για δυο Σαββατοκύριακα μέσα στον Ιούνιο, το μεγαλύτερο beach party της χώρα θα γίνετε στο πρώην Αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ.

Κάντε εικόνα μυθική παραλία στο κέντρο της καλοκαιρινής Αθήνας, επικά λάιβ, χορό και εμπειρίες που δεν θα τις ζήσετε πουθενά αλλού. Και όλα αυτά φυσικά θα συνοδεύονται από παγωμένες μπύρες Mythos.

Και φυσικά οι εμπειρίες δεν θα σταματήσουν εκεί.

Μπορεί το παλιό αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ να γίνει μιας πρώτης τάξεως ελληνική παραλία, αλλά ο Mythos θα φέρει κάτι από αμερικάνικο νότο με το rodeo που θα υπάρχει στον χώρο και στο οποίο θα δοκιμαστείτε κι εσείς σαν άλλοι καουμπόηδες, αλλά και οι φανατικοί ενός γαλαξία, πολύ, πολύ μακριά δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού  θα μπορούν να πάρουν μέρος σε απίστευτα Laser Battles

Η πραγματική, μέχρι τελικής πτώσεως όμως μάχη, θα δοθεί ανάμεσα στον μονόκερο και το φλαμίνγκο, όπου θα πρέπει να τρομπάρετε συνεχώς για να αναδειχθεί νικητής το μυθικό άλογο.

Τι, αυτό ήταν όλο; 

Ε, όχι! Τώρα είναι το καλό. Όλα αυτά θα συνοδεύονται και από μυθική μουσική και τα live του Summer Sound Festival. Μερικά μόνο από τα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι οι Dub Inc, Tonis Sfinos, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ και πολλοί άλλοι που δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε. Με τίποτα όμως…

Και όλα αυτά χωρίς κανένα αντίτιμο. Εντάξει, για να πούμε την αλήθεια μας, θα υπάρχει αντίτιμο και αυτό θα είναι στην είσοδο. 5 ευρώ. Αλλά όχι σκέτο, με μια μπύρα μαζί. Και αν απορείς αν θα την πιεις ξεροσφύρι, τότε έχουμε να σου πούμε πώς για μια ακόμη φορά έχεις μεγάλο άδικο. Μη ρωτάς γιατί. Επειδή στο χώρο θα υπάρχουν τ’ απαραίτητα food trucks για φαγητό και ό,τι άλλο τραβάει το στομάχι σας. 

Ρε σεις θα γίνουν όλα αυτά ή μύθους μας πουλάνε; 

Θα γίνουν και για ν’ ανακεφαλαιώσουμε τα Σαββατοκύριακα 08-09 Ιουνίου και 15-16 Ιουνίου φοράμε την πιο καλή μας διάθεση, παίρνουμε την παρέα μας, βάζουμε μπόλικο αντηλιακό και πάμε στο παλιό αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ για να ζήσουμε το πιο Mythικό beach party της καλοκαιρινής Αθήνας

Μάθε περισσότερα:

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι