Categories: ΜΟΔΑ

Το τριήμερο Fashion Intellectuals Festival γεμίζει με μόδα την πόλη

Η μόδα όπως και η φαντασία δεν έχει όρια και δεν μπορεί να περιοριστεί. Κάπως έτσι, όσο ενθαρρύνονται οι νέες δημιουργίες τόσο περισσότεροι οι λόγοι να το γιορτάζουμε. Σε αυτό το πνεύμα κινείται και ο μεγαλύτερος Όμιλος Σπουδών Μόδας στην Ελλάδα, PANSiK, μαζί με τη διαδικτυακή πλατφόρμα νέων σχεδιαστών, We Create Harmony, και γι’ αυτό διοργανώνει ένα τριήμερο με πολλή μόδα και ακόμη περισσότερη φαντασία.

Από την Τετάρτη 11 Ιουνίου έως και την Παρασκευή, στο νεοκλασικό της PANSiK επί της οδού Βουλής 34 θα παρουσιαστεί ένα νέο «κίνημα» στον χώρο της δημιουργίας, οι Fashion Intellectuals. Νέοι καλλιτέχνες, βραβευμένοι σχεδιαστές και Brands του We Create Harmony, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, απόφοιτοι του ομίλου PANSiK, σπουδαστές και «διανοούμενοι» του χώρου θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους μερικές από τις οποίες θα υπάρχουν και στο ανάλογο bazar. Φυσικά ο χώρος θα ντύνεται και μουσικά, με live DJ sets και «interactive cocktail sessions».

Το τριήμερο φεστιβάλ «Fashion Intellectuals» θα κλείσει «πανηγυρικά» με τα εγκαίνια του κτιρίου της PANSiK και την παρουσίαση του Graduate Catwalk όπου τελειόφοιτοι σπουδαστές θα δείξουν τις συλλογές τους. Θα ακολουθήσει το closing πάρτυ με live DJ set. Παράλληλα βέβαια θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις άμεσα ή και έμμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο της μόδας όπως εκθέσεις φωτογραφίας, διαγωνισμοί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Λήδα Αδαμάκη - Τράντου

Share
Published by
Λήδα Αδαμάκη - Τράντου