ΤΑΞΙΔΙ

Ταξίδι στην “αλπική” Ορεινή Κορινθία

Στην καρδιά του single malt scotch whisky Talisker, βρίσκεται η περιπέτεια και η εξερεύνηση. Η απόδραση από την καθημερινότητα, η επανασύνδεση με τη φύση και τα μοναδικά στοιχεία της. Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι, η ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Κορινθίας, με την απαράμιλλης ομορφιάς της φύση της (που ενδεχομένως να έχετε δει και σε φωτογραφίες από τις Άλπεις), με τα γραφικά χωριά της και τα πανέμορφα καταπράσινα περιπατητικά μονοπάτια της.

Μια ταξιδιωτική εμπειρία που ξεκίνησε από την θρυλική περιοχή της λίμνης Στυμφαλίας και ολοκληρώθηκε στις όχθες της πανέμορφης τεχνητής λίμνης Δόξα.

Πρώτη στάση, αυτής της μοναδικής περιπέτειας, τα ορεινά της Ζήρειας και ο υπέροχος υδροβιότοπος της Λίμνης Στυμφαλίας. Με οδηγό το πνεύμα της εξερεύνησης του Talisker, οι Explores Δημήτρης Καρβέλης και Φώτης Βαλλάτος περιπλανήθηκαν στα άγριας ομορφιάς μονοπάτια παρακείμενα της λίμνης, ανακαλύπτοντας την ιδιαίτερη ποικιλομορφία της ευρύτερης περιοχής και τους θρύλους που έχουν συνδεθεί με τη γύρω περιοχή.

Πιστό στη φιλοσοφία του, το Talisker στηρίζει την περιπέτεια και τη διάθεση για εξερεύνηση, κάθε στιγμή και με κάθε αφορμή. Και εμείς, σαν άλλοι ταξιδευτές ακολουθήσαμε (έστω και νοητά) την παρέα των Explorers στον δεύτερο προορισμό τους, στην κοιλάδα του Φενεού και στις όχθες της τεχνητής λίμνης Δόξα. Και μπορεί το κεντρικό μήνυμα του Talisker να είναι “Made by The Sea”, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε όχι μόνο να περιηγηθούμε στο καταπράσινο ελατόδασος της γύρω περιοχής και στα μονοπάτια παρακείμενα της λίμνης, αλλά να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε δραστηριότητες του υγρού στοιχείου, κάνοντας τον περίπλου της λίμνης με κανό.

Σε μία εποχή όπου η μονοτονία της σύγχρονης ζωής και οι απαιτητικοί και γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας έχουν αποξενώσει από τη φύση, το single malt scotch whisky, Talisker μας εμπνέει να επανασυνδεθούμε μαζί της. Ήρθε μήπως  η στιγμή να επανεκτιμήσουμε τη σχέση μας μαζί της; Να νιώσουμε την περιπέτεια και να δώσουμε στον εαυτό μας το χρόνο που του αξίζει και να ανυψώσουμε το πνεύμα μας;

It’s time to “REWILD YOUR SPIRIT”.  

#Talisker #MadeByTheSea 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

POPAGANDA