Categories: ΤΑΞΙΔΙ

Το ONOMA Hotel συστήνεται στους millennials από τη συμπρωτεύουσα

Τις περισσότερες φορές, επιλέγουμε να ταξιδέψουμε σε κάποιο νησί η σε κάποιον ορεινό προορισμό, με σκοπό άλλες φορές την ξεκούραση και άλλες τη διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων. Αυτήν τη φορά όμως, ταξιδέψαμε στη Θεσσαλονίκη, σταματήσαμε στη Μοναστηρίου και μπροστά στον αριθμό 24, μείναμε να χαζεύουμε τις γιγαντοοθόνες που καλωσόριζαν τους δημοσιογράφους που ήρθαν απ’ την Αθήνα για να ερωτευτούν ξανά τη συμπρωτεύουσα.

Ο Seeker, το γλυπτό που στέκεται στη είσοδο, κάνει ένα μικρό ακούνητο βήμα μπροστά μας, κρατώντας και εκείνος τη βαλίτσα του, έτοιμος να μας ταξιδέψει σε μια ξενοδοχειακή εμπειρία που δεν ξέραμε και ευτυχώς πλέον υπάρχει.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου φοράνε κόκκινα κοστούμια, γελάνε ευγενικά με τα μάτια πάνω από τις μάσκες, σπάνε κάθε ρεκόρ check in, μιας και σχεδόν αμέσως βρεθήκαμε να τρώμε σοκολατάκια καλωσορίσματος στα δωμάτια μας. Η γενιά των millennials είναι τώρα, έχει ONOMA και ένα μέρος που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, μακριά από αποστειρωμένες ευγένειες, πλαστικά χαμόγελα, και εξειδικευμένη πολυτέλεια, ακόμη και αν πρόκειται για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο όπως αυτό.

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, στην περίπτωση που επισκεφθείς το ξενοδοχείο του ομίλου Anatolia Hospitalit, είναι να προσπαθείς να εξηγήσεις στους φίλους που έχεις καιρό να δεις, μιας και έχεις καιρό να ταξιδέψεις, γιατί είναι καλύτερα να έρθουν εκείνοι να σε βρουν εκεί, από το να βγεις εσύ μαζί τους στην πόλη. Θα πρέπει δηλαδή να τους στείλεις φωτογραφία το πολύχρωμο «παρκέ» που μπορείτε να παίξετε σουτάκια, ή το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι δίπλα στα φλιπεράκια, που σε κάνουν να χάνεις την αίσθηση του χρόνου φωνάζοντας και ενοχλώντας όσους αθλούνται στο γυμναστήριο του ίδιου ορόφου ή σε όσους διαβάζουν στη διαμορφωμένη για όλες τις ηλικίες βιβλιοθήκη. 

Αφού τους έχεις πείσει και το σκορ είναι προς διαπραγμάτευση, μπορείτε να εμπιστευτείτε τον chef Νικόλα Στεφανίδη, που θα δώσει καθοριστικές λύσεις με street food προτάσεις. Αν έχεις κουράγιο, μπορείς να βγεις να περπατήσεις στην πόλη μέχρι να επιστρέψεις στην ταράτσα του ξενοδοχείου, εκεί που ο όροφος γράφει Cloud Bar και που μπορείς να κοιτάς την πισίνα, τη θάλασσα και την πόλη, μπερδεύοντας καμιά φορά τα cocktails, τρώγοντας σούσι.

Έξι ξεχωριστά concept rooms μπορούν να “ανοίξουν” με την κάρτα του δωματίου σου αρκεί να το επιλέξεις, βιώνοντας την εμπειρία που σε ιντριγκάρει κάθε φορά. Ηλεκτρονικά παιχνίδια για μαραθώνιους αγώνες δίπλα στο κρεβάτι σου, photo experience που σε πάει από το φωτογραφικό κλικ κατευθείαν στην εκτύπωση, ζητώντας τελικά μεσημεριανό στο δωμάτιο μιας και δεν ξεκολλάς, αλλά και street basketball με μπασκέτα μέσα στο δωμάτιο, είναι κάποιες απ΄τις εμπειρίες που θα κάνουν τη διαμονή σου στο ONOMA Hotel αξεπέραστη.

Πριν αποχωρήσεις, πάρε ξανά πρωινό με όλες τις λιχουδιές και κυρίως την μπουγάτσα, βγάλε αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο έργο του υπερταλαντούχου Cacao Rocks και κυρίως υποσχέσου πως θα επιστρέψεις…

Εμείς πήγαμε και κρατάμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σειρά σου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA