Categories: SPONSORED

Στον νέο κατάλογο της Praktiker θα βρεις όσα ψάχνεις για να φτιάξεις το φοιτητικό σου σπίτι, όπως το έχεις ονειρευτεί

Ο Σεπτέμβρης είναι κατεξοχήν ο μήνας των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων, κι ας αλλάζει επίσημα η χρονιά την 1η Ιανουαρίου. Είναι ο μήνας που τελειώνουν οι διακοπές και γυρνάμε στο γραφείο μας, είναι ο μήνας που θέτουμε νέους στόχους, είναι και ο μήνας που πολλές φορές κάνουμε μια ανασκόπηση των όσων ζήσαμε τη χρονιά που πέρασε. Ο Σεπτέμβρης όμως, είναι και ο μήνας που χιλιάδες νέοι καλούνται να περάσουν από την εφηβική ζωή στην ενήλικη ή ακόμα πιο σωστά στη φοιτητική ζωή. 

Και πολλοί από αυτούς ετοιμάζονται για μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς έχουν περάσει σε πόλεις μακριά από τα πατρικά τους σπίτια και καλούνται να μείνουν μόνοι τους. Όσοι σπουδάσαμε στις πόλεις καταγωγής μας, ζηλέψαμε έστω και για λίγο εκείνους τους συμμαθητές μας που θα έφευγαν για άλλες πόλεις και θα ζούσαν τη φοιτητική εμπειρία στο έπακρο, εκείνους τους συμμαθητές μας που θα είχαν πια δικό τους σπίτι μόνοι τους. Γιατί όταν περνάς τα 18 ο κόσμος μοιάζει πολύ μεγάλος και το εφηβικό σου δωμάτιο πολύ μικρό. 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια αυτής της όλης φάσης, εκτός από το να κάνεις νέους φίλους και να ανακαλύψεις τη νέα σου πόλη, είναι και το πως θα φτιάξεις το σπίτι σου. Πλέον, θα μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου με το δικό σου γούστο, για να σε κάνει χαρούμενο κάθε φορά που θα περνάς την πόρτα του, ειδικά σε εποχές περίεργες όπως αυτή που διανύουμε, που έχουμε βρεθεί όλοι να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Ευτυχώς όμως γι’ αυτό δεν θα χρειαστείς να κουραστείς, αφού σχεδόν όλα όσα ψάχνεις για το φοιτητικό σου σπίτι θα τα βρεις στον νέο κατάλογο της Praktiker που είναι γεμάτος εκπλήξεις. 

Με μια γρήγορη ματιά στον νέο κατάλογο Σπίτι και Διακόσμηση θα βρεις αμέτρητες φρέσκιες ιδέες για τη διακόσμηση του νέου σου χώρου, όποιο κι αν είναι το στυλ σου. Είτε προτιμάς πιο κλασικές γραμμές, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα έπιπλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Από έπιπλα και είδη διακόσμησης, φωτιστικά, είδη μπάνιου και κουζίνας μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές, ο νέος κατάλογος της Praktiker, κρύβει μέσα του αυτό που θα είναι ιδανικό για το δικό σου γούστο και budget. Ακόμα όμως, κι αν δεν ξέρεις πως ακριβώς θες να διαμορφώσεις το φοιτητικό σου σπίτι, θα μπορέσεις ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του να πάρεις πολλή έμπνευση μέσα από πολύ ιδιαίτερες σειρές προϊόντων, για Cozy Chic, Posh Retro έως και Urban Design πινελιές. Ευφάνταστες καρέκλες γραφείου για τους έφηβους, αλλά και πιο μικρούς μαθητές, μοντέρνες βιβλιοθήκες με μεγάλους χώρους για πανεπιστημιακά συγγράματα, σχολικά βιβλία, αλλά και διακοσμητικές πινελιές όπως φυτά και βάζα, φωτιστικά για τις μέρες που το διάβασμα θα τραβάει μέχρι αργά και σκαμπό για να κάθονται οι φίλοι σου όταν έρχονται να αράξετε όλοι μαζί, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που δίνει ο νέος κατάλογος της Praktiker.

Βέβαια, ο νέος κατάλογος προϊόντων της Praktiker δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς φοιτητές, αλλά και σε όσους θέλουν να ανανεώσουν τον χώρο τους. Και εάν χρειάζεσαι τη βοήθεια ειδικού για να προχωρήσεις σε αλλαγές, οι Interior Experts της είναι εδώ!  Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές, μελετούν διεξοδικά κάθε χώρο και σχεδιάζουν εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη, ενώ προτείνουν τα ιδανικά προϊόντα για την υλοποίησή τους. Κι εάν είσαι περισσότερο οπτικός τύπος, τότε με τη νέα υπηρεσία Virtual Reality Experience, μπορείς να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, βλέποντας άμεσα και εύκολα την αλλαγή που θέλεις να κάνεις, πριν καν γίνει.

Τώρα, εάν σε αγχώνει ο τρόπος πληρωμής, δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου! Γιατί η Praktiker Hellas, όχι μόνο διαθέτει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και δυνατότητα εξόφλησης σε 24 άτοκες δόσεις, αλλά και με το ενιαίο πλάνο δόσεων «Δ-όοοση θέλεις» σου δίνει την επιλογή να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με τους δικούς σου όρους, χωρίς πιστωτική κάρτα. Πρόκειται για ένα απλό καταναλωτικό δάνειο χωρίς προσημειώσεις ή άλλες εξασφαλίσεις που παρέχεται κατόπιν έγκρισης από συνεργαζόμενη Τράπεζα, μέσα σε 20 λεπτά έως το αργότερα 24 ώρες. Τις αγορές σου μπορείς να τις παραλάβεις από το κατάστημα που εσύ προτιμάς, ενώ για αγορές άνω των 249 ευρώ, το Praktiker σου προσφέρει δωρεάν μεταφορά στον χώρο σου. Είδες; Όλα τα έχει φροντίσει!

Και επειδή ζούμε στο 2020 που όλα μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά από το κινητό σου, αν κατεβάσεις την εφαρμογή myPraktiker,   θα έχεις μοναδικά προνόμια προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις, έμπνευση και λύσεις για το σπίτι, τον κήπο και τα χόμπι σου. Επίσης το app σε επιβραβεύει κάθε φορά που κάνεις αγορές στα καταστήματά της ή στο e-shop. Μερικά μόνο από τα προνόμια που θα απολαμβάνεις είναι ειδικές μειωμένες τιμές, δώρα και προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες θα ενημερώνεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα με όποιο τρόπο σε εξυπηρετεί – email, SMS, Viber. Τί περιμένεις λοιπόν για να το κατεβάσεις;

Άλλωστε, θεωρούμε ότι το σπίτι είναι ιερός χώρος για όλους, μικρούς ή μεγάλους. Είτε θα είναι εκείνο που θα μαζεύεσαι με τους νέους σου φίλους για να φτιάξετε αναμνήσεις μια ζωής, είτε είναι εκείνο που αποτελεί το καταφύγιο σου, μετά από μια κουραστική μέρα. Και γι’ αυτό, θες να είναι φτιαγμένο με όλα εκείνα τα πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε κάνουν να ηρεμείς. Τώρα ξέρεις και που μπορείς να τα βρεις. Εμείς αφού σου δείξαμε που θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να τακτοποιηθείς χωρίς ταλαιπωρία, σου ευχόμαστε να απολαύσεις αυτή την εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το e-shop praktiker.gr.
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι