Categories: ΜΟΔΑ

Στα Blue Stripes θα βρεις τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου

Είναι «αποδεκτή» αλήθεια, τουλάχιστον ανάμεσα σε αυτούς που ασχολούνται με την μόδα, πως αυτό που δένει ένα outfit και του δίνει τον τελικό του χαρακτήρα, είναι τα αξεσουάρ. Είτε αυτά είναι σκουλαρίκια, κολιέ ή μια τσάντα, τα αξεσουάρ, μπορούν και ολοκληρώνουν ένα ντύσιμο.

Με αυτό περίπου το σκεπτικό, άνοιξε πριν από δέκα μήνες το πρώτο Blue Stripes, κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, η Βίκυ Νικολάκου. «Με έσπρωξε σε αυτή την κίνηση , η έντονη δημιουργικότητα που ένιωθα μέσα μου , η αγάπη μου για τις γυναίκες και το πάθος μου για τα όμορφα πράγματα», λέει χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ πλέον τα καταστήματα είναι δυο, αφού λίγο πριν τα Χριστούγεννα, άνοιξε και ένα στην πόλη των Τρικάλων. 

Μπαίνοντας σε κάποιο από τα δυο καταστήματα, σου δίνεται η εντύπωση πως βρίσκεται κάπου στις Κυκλάδες, με το λευκό στοιχείο να επικρατεί παντού, ενώ η πληθώρα συλλογών που φιλοξενούν στους πάγκους τους τα Blue Stripes, θα σε βοηθήσει σίγουρα να βρεις εκείνο το αξεσουάρ που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα. Μύκονος και Σαντορίνη συναντιώνται στον νομό των Τρικάλων. «Το λευκό και η μπλε ρίγα , χαρακτηρίζουν την Ελλάδα και τα όμορφα νησιά της. Επειδή ήξερα πως στο πρώτο κατάστημα στα Μετέωρα θα είχε και πολλούς τουρίστες, ήθελα να δείξω πως οι άνθρωποι που ζουν σε αυτή την χώρα, μπορούν να δημιουργήσουν και να δείξουν το μεράκι τους. Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα Blue Stripes».

Τόσο στο κατάστημα των Μετεώρων, όσο και στο νεότερο αδερφάκι του στα Τρίκαλα, φιλοξενούνται μόνο συλλογές χειροποίητων κοσμημάτων αποκλειστικά από Έλληνες δημιουργούς, ενώ η νεαρή ιδιοκτήτρια τους προσθέτει πως, «Κάποιες από τις εταιρείες που φιλοξενούμε είναι οι Prigipo, LifeLikes, Allover, Artijoux, Phymi, Catrine, ενώ έχω δημιουργήσει μια κατηγορία με organic jewellery, τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί από πολυμερικο πηλό, από φελλό, από ξύλο και από στάχυ».

Τα Blue Stripes προσφέρουν στους πελάτες τους πλήθος επιλογών σε σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, στολίδια για τα μαλλιά, ακόμα και τσάντες. Είτε είσαι μια γυναίκα με αυστηρό στυλ και θες απλά κάτι να σπάει την «μουντάδα» των ρούχων του γραφείου, είτε είσαι από την φύση σου πιο fun και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα outfit σου και να βγάζεις μέσα από αυτά την δημιουργικότητά σου, ένα είναι το σίγουρο… με μια βόλτα στα Blue Stripes, θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Blue Stripes Μετέωρα: Τρικάλων 85
Blue Stripes Τρίκαλα: Ιουλ. Αδάμ 13
Τηλέφωνο: 2431 035026
Facebook: Blue Stripes – Jewelry & more
Instagram: bluestripes_official
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι