Categories: ΜΟΔΑ

Το Sneakerlab είναι το σπίτι της αθηναϊκής sneaker κουλτούρας…

To Sneakerlab είναι τοποθετημένο σε στρατηγικό σημείο σε έναν από τους κατ’ εξοχήν εμπορικούς Παγκρατίου, την πάντα busy Χρεμωνίδου. Άνοιξε τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά κουβαλάει πίσω του μια βαριά ιστορία 34 χρόνων. Ακριβώς δίπλα του είναι η Αθλοκίνηση, ένα από τα πιο παλιά καταστήματα αθλητικών ειδών τςη πρωτεύουσας που μετράει πια πάνω από τρεις δεκαετίες στον εμπορικό χάρτη της πρωτεύουσας. Όπως αλλάζουν οι γενιές εξελίσσονται και οι επιχειρήσεις, έτσι και ο Μιχάλης Κόνσουλας πήρε την οικογενειακή σκυτάλη και δίπλα στο παραδοσιακό κατάστημα, άνοιξε ένα premium sneaker store που μπορείς να βρεις τα καλύτερα sneakers που κυκλοφορούν στην αγορά. Από τα brands που καθορίζουν διαχρονικά, αλλά και σήμερα, το νεανικό στυλ (του οποίου τα sneakers είναι πάντα βασικός παράγοντας) όπως Vans, Nike, Converse, Air Jordan, Adidas, Asics. Και φυσικά δίπλα στα cool sneakers υπάρχουν τα φοβερά t-shirts Obey, τα σακίδια Sprayground και τα καπέλα Gayler and Sons. Γενικά, στο Sneakerlab παίζουν όλα εκείνα τα brands που διαμορφώνουν με ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ το σύγχρονο urban lifestyle. 

The Sneakerlab Crowd

Τα Vans σε πλήρη παράταξη

Τα σύγχρονα καταστήματα βέβαια δεν είναι στατικά. Δεν αναπαύονται στην κλασική καταναλωτική διαδικασία, αλλά στήνουν και events-αφορμές για να τα επισκεφθείς και να πας σε άλλο επίπεδο τη διαδικασία (ιεροτελεστία για πολλούς) του shopping. Τοπροηγούμενο Σάββατο 4/4, σε συνεργασία με τη Vans, στήθηκε ένα μικρό ατελιέ μέσα στο κατάστημα όπου οι φοβερές artists Ελίζα Νηστικάκη και Αγγελιάνα Κορονίου (aka Foxy Lady) έπαιρναν διάφορα ζευγάρια Vansάκια και τους έδιναν έναν εντελώς προσωπικό, καστομαρισμένο τόνο με τα σχέδιά τους είτε με μαρκαδόρο είτε ακόμα και με πινέλο. 

Ελίζα Νηστικάκη και Αγγελιάνα Κορονίου εν δράσει

Πήγαμε, στηθήκαμε στην ουρά, διαλέξαμε ζευγάρια, φτιάξαμε το Popaganda Vans customized ζευγάρι και βέβαια τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες για να σας μεταφέρουμε το κλίμα του event…

Τα σύνεργα των καλλιτεχνών

Vans Customization In Action

Σαν να απέκτησε το ζευγάρι σου τατού από την Foxy Lady

Τα Slipάκια αλλιώς

Side painting

Φτερά πάνω στο λευκό, άραγε έμεινε έτσι ή έπεσε χρώμα;

Ο Ποπάι αγαπάει την Όλιβ

Σκάνε και οι παραγγελιές

Από τις 13.00 έως τις 16.00, τα κορίτσια κυριολεκτικά δε σήκωσαν κεφάλι, φτιάχνοντας υπέροχα σχέδια

Οι παραγγελιές που λέγαμε, ακόμα και μέσω… κινητού

Έτοιμα, με ‘γεια.

Φινάλε με τα Vans της Popaganda, ποιος μας πιάνει τώρα…

Sneakerlab, Χρεμωνίδου 43, Παγκράτι, 210 701 1366, info@sneakerlab.gr

site

facebook

instagram

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA