Categories: SPONSORED

Raf Simons x Eastpak SS20: Το δέκατο κεφάλαιο μιας μακροχρόνιας σχέσης

Η Eastpak και o Raf Simons γιορτάζουν τη μακροχρόνια δημοιυργική τους σχέση  με μια νέα συλλογή, γράφοντας το δέκατο κεφάλαιο της συνεργασίας τους. 

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα: επανεφεύρει το κλασικό Padded Doubl’r backpack της Eastpak, ενώ’παρουσιάζει και δύο νέα ευέλικτα σχέδια, την τσάντα Waist Loop bag και την Pocketbag Loop bag. Κάθε πολυλειτουργικό μοντέλο διαθέτει αποσπώμενες τσέπες και λεπτομέρειες με τους χαρακτηριστικούς μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons. 

Η συλλογή προσφέρει συνολικά επτά χρωματικούς συνδυασμούς με γραφιστικές λεπτομέρειες, συνθήματα και αναφορές στην επιστροφή (homecoming) του Raf Simons στο δικό του “own private Antwerp” από τη “stoned America”. Ο Simons αποτίει φόρο τιμής στην πόλη από όπου ξεκίνησε να ονειρεύεται το σχέδιο και η συλλογή αντανακλά τις ρίζες του, με έμπνευση από τη νεολαία και τις υποκουλτούρες της περιοχής. 

Για την οπτική αποτύπωση αυτής της συλλογής, η Eastpak και ο Raf Simons συνεργάστηκαν με το διάσημο φωτογράφο Serge Leblon. Ο Leblon -γνωστός για τη δημιουργία μιας κινηματογραφικής αίσθησης, χρησιμοποιώντας χρώματα και ειδικό φωτισμό -προφέρει μια ιδιαίτερη φωτογραφική αφήγηση της σύγχρονης ζωής, που είναι ταυτόχρονα αδιάφορη αλλά και τρυφερή, οικεία αλλά και μυστηριώδης. 

RS PADDED DOUBL’R 

Το κλασικό σακίδιο της Eastpak επαναπροσδιορίζεται με τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες με τους μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons και δύο αποσπώμενες μπροστινές τσέπες.

Αυτό το πλήρως λειτουργικό day pack είναι εφοδιασμένο με επένδυση padded tech sleeve, εσωτερική τσέπη, ένα padded back panel και ιμάντες ώμου. Διατίθεται στους χρωματικούς συνδυασμούς White Star, Red Star, Purple Quote και Beige America. Κάθε μια από τις αφαιρούμενες μπροστινές τσέπες διαθέτει διαφορετικά γραφικά και εκτυπώσεις. 

RS POCKETBAG LOOP 

Αυτή η ευέλικτη τσάντα σου επιτρέπει να φοράς όλα τα υπάρχοντα σου χρησιμοποιώντας τις τέσσερις αποσπώμενες τσέπες. Κάθε μία διαθέτει διαφορετικά γραφικά και τους αναγνωρίσιμους μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons.

Κατασκευασμένο με ενισχυμένους ιμάντες ώμου για άνετη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Pocketbag Loop διατίθεται στους χρωματικούς συνδυασμούς Antwerp, Quote, και Garden. 

RS WAIST LOOP 

Αυτό το πολυλειτουργικό mini bag διαθέτει δύο αποσπώμενες τσέπες και τα χαρακτηριστικά μεταλλικά δαχτυλίδια Raf Simons. Η padded ζώνη μέσης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο στυλ σου, ενώ κάθε μία από τις αποσπώμενες τσέπες διαθέτει διαφορετικά σχέδια.Το Waist Loop minibag διατίθεται στα χρώματα White Star και Beige America. 

About Raf Simons

Γεννήθηκε στη Neerpelt του Βελγίου το 1968. Ο Raf Simons ολολήρωσε σπουδές βιομηχανικού σχεδίου και σχεδίου επίπλου το 1991, όπου άρχισε να εργάζεται ως σχεδιαστής επίπλων για γκαλερί και ιδιωτικούς εσωτερικούς χώρους. Πριν από αυτό, ο Raf Simons έκανε την πρακτική του στο στούντιο σχεδιασμού του Walter Van Beirendonck και δούλεψε πάνω στην παρουσίαση και τη διακόσμηση των εκθεσιακών χώρων και των συλλογών του Van Beirendonck. Σε μια ριζική επαγγελματική αλλαγή, το 1995 γίνεται αυτοδίδακτος σχεδιαστής αντρικής μόδας και λανσάρει το δικό του brand RAF SIMONS. 

About Eastpak

Από το 1952, η Eastpak δημιουργεί τσάντες που εμπνέουν τον κόσμο για την μετακίνησή του. Ξεκινώντας κατασκευάζοντας στρατιωτικές τσάντες και σακιδία για τον αμερικάνικο στρατό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand για όλους όσοι ζουν, εργάζονται και κινούνται μέσα στην πόλη. Από το 2000, η Eastpak αποτελεί brand του χαρτοφυλακίου των διεθνών εμπορικών σημάτων της VF. Το brand συνεχίζει να διατηρεί την ποιότητα που το έκανε διάσημο, σε όλο το εύρος των μοντέρνων και λειτουργικών backpacks, τσαντών ώμου, ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Η Eastpak συνεχίζει να εξελίσσεται μαζί με τους πιστούς της fans, επαληθεύοντας διαρκώς ότι είναι ένα brand “Built to Resist”. 

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή