Categories: SPONSORED

Δίπλα στους νέους που δίνουν μαθήματα ζωής, με νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά! Κάθε Σεπτέμβρη, μια καινούργια χρονιά ξεκινά για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να τα κάνουν πραγματικότητα.  Δεν είναι όμως για όλους το ίδιο εύκολο. Η οικονομική κρίση έχει κάνει τις σπουδές μακριά από το σπίτι αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν προγράμματα υποτροφιών για όλα αυτά τα παιδιά που είναι αντιμέτωπα με οικονομικά ή και κοινωνικά προβλήματα.  Σε καιρούς κρίσης, χρειάζεται να υπάρχουν αυτές οι εταιρείες που διατηρούν μια υπεύθυνη στάση απέναντι στα διάφορα κοινωνικά θέματα.

Ειδικότερα, όταν ασχολείσαι με καινοτομίες, οφείλεις να εφαρμόσεις την φιλοσοφία σου έμπρακτα στους ανθρώπους γύρω σου και να ενισχύσεις το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας. Μέσα από την σωστή εκπαίδευση, έρχεται και η πραγματική ανάπτυξη.  Από το 2002 έως και σήμερα η COSMOTE βρίσκεται δίπλα στους νέους που δίνουν μαθήματα ζωής, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση των σπουδών τους, με το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και δεκαέξι χρόνια είμαστε δίπλα στους νέους, που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν, επενδύοντας στο μέλλον τους. Κάθε χρόνο, η πορεία των Υποτρόφων μας, όχι μόνο σε ακαδημαϊκό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, μας συγκινεί και μας δικαιώνει. Τα παιδιά αυτά επιλέγουν να μην μείνουν στο πρόβλημα, αλλά να εστιάσουν στη λύση. Να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, παραδίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας».    

Η COSMOTE για άλλη μια χρονιά δίνει την ευκαιρία σε πολλές οικογένειες να ανακουφιστούν από τα έξοδα των σπουδών των παιδιών τους και ανακοινώνει το Πρόγραμμα Υποτροφιών για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.  προκηρύσσοντας υποτροφίες συνολικού ύψους 620.000 ευρώ για τους πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2017-2018 περιλαμβάνει:

  • 40 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και
  • 1 υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

Επιπλέον των υποτροφιών η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους δωρεάν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα έτη σπουδών τους.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ και στα 16 χρόνια της ιστορίας του, έχει απονείμει 581 υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των 4,4 εκατ. ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr, έως και τις 2 Οκτωβρίου 2017. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα περιγράφονται  αναλυτικά στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή