Categories: SPONSORED

Πως να φοράμε τα γυναικεία στρωτά παπούτσια με διάφορα ενδύματα;

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ήταν πάντα σύμβολο δύναμης και θηλυκότητας, αλλά σίγουρα δεν ταιριάζουν σε όλες και είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε συμβιβασμούς με την άνεσή μας εις όφελος της εμφάνισής μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια από όμορφα γυναικεία επίπεδα παπούτσια στην αγορά, τα οποία εκτός από το ότι συμπληρώνουν την εμφάνισή μας με έναν αποτελεσματικό τρόπο, παρέχουν επίσης άνεση στα πόδια μας. Σκεφτείτε ποια είναι τα πιο κατάλληλα παπούτσια για χορούς όλο το βράδυ. και για το πάρτι της Παρασκευής; Οι γόβες 12 εκατοστών ή οι κομψές στρωτές μπαλαρίνες ή ακόμα και τα αθλητικά παπούτσια; Εμείς υποστηρίζουμε τη δεύτερη επιλογή! Για τον λόγο αυτό σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα πιο μοντέρνα στρωτά παπούτσια για την επερχόμενη σεζόν και μερικούς τρόπους να τα συνδυάσετε με τα ενδύματά σας για να δημιουργήσετε τις πιο ελκυστικές και στιλάτες εμφανίσεις!

Αθλητικά sneakers στο γραφείο – η εκτέλεση της αποστολής είναι δυνατή!

Ένα από τα πιο διαδεδομένα και με μεγαλύτερη επιτυχία στις πωλήσεις είδη στη θάλασσα από γυναικεία επίπεδα παπούτσια είναι τα sneakers. Ένα αναντικατάστατο αξεσουάρ του αθλητικού – κομψού στυλ, δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για αθλητικά κορίτσια αλλά μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα τόσο σε αστικές όσο και σε εμφανίσεις για το γραφείο, ενώ ορισμένα σχέδια είναι κατάλληλα ακόμη και για ειδικές περιστάσεις. Δεν το πιστεύετε; Επιτρέψτε μας να σας πείσουμε για αυτό!

Μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις τα τελευταία δύο χρόνια, που θα είναι στη μόδα και αυτό το φθινόπωρο, είναι ο συνδυασμός «φόρεμα και αθλητικά παπούτσια». Αυτός ο συνδυασμός δίνει μια απαλή ανεμελιά στην εμφάνιση και τον κάνει η τέλεια επιλογή τόσο για μια βόλτα στο πάρκο όσο και για τον χώρο εργασίας, όπου θέλουμε να ακολουθήσουμε τον επίσημο ενδυματολογικό κώδικα με τα κομψά μας ρούχα, αλλά να μην εγκαταλείψουμε την άνεση, επιλέγοντας ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια. Εάν δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε τραχιά και ογκώδη παπούτσια, αφήστε τα για τους λάτρεις του αστικού στυλ, αλλά μην εγκαταλείψετε αυτό το είδος παπουτσιών – απλά επιλέξτε ένα απλό δερμάτινο σχέδιο σε κλασικό χρώμα.

Γυναικεία παπούτσια τύπου «lords» – στιλάτες στην εργασία και σε ειδικές εκδηλώσεις

Όσο και ελκυστική να φαίνεται, η πρόσθεση αθλητικών παπουτσιών σε κομψές εμφανίσεις δεν είναι για όλες, αλλά αυτό ακριβώς μας αρέσει στη μόδα – προσφέρει πάντα διαφορετικές τάσεις, έτσι ώστε η κάθε μία γυναίκα να μπορεί να βρει κάτι που να της ταιριάζει και να την εκπροσωπεί. Για τις γυναίκες που επιμένουν ανένδοτα να φορούν επίσημα ρούχα, συνιστούμε στις αρχές του φθινοπώρου να χαρίσουν στον εαυτό τους ένα ζευγάρι γυναικεία lords. Η κομψή τους εμφάνιση τα καθιστά ιδανικά για κάθε περίσταση

Τα υποδήματα τύπου lords φέρουν αυτό το όνομα λόγω το ότι είναι ελαφρώς μυτερά, κάτι που τους προσδίδει μια κομψότητα που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασιλική προσωπικότητα. Μπορείτε να τα φορέσετε στο γραφείο με φούστα ή παντελόνι, καθώς και σε ειδικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια και γάμους με φόρεμα ή με κομψό γυναικείο ταγέρ. Σε γενικές γραμμές, αυτό το σχέδιο είναι η έκφραση της κομψότητας συνδυασμένη με την άνεση.

Οι προτάσεις στον κόσμο της μόδας για την επερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν κρύβουν πραγματικά από κάτι για τον καθένα και είτε είστε επαναστάτρια λάτρης του ανέμελο στυλ, είτε είστε μια κομψή γυναίκα που στοιχηματίζει στα κλασικά κυμάτια, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα καινούρια αγαπημένα σας στρωτά παπούτσια στις νέες συλλογές.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA