Categories: SPONSORED

Έχεις μούσι και δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Ο προσωπικός σου ΑΧΕ groomer είναι εδώ για ‘σένα!

Έχεις κουραστεί να βλέπεις την κοπέλα σου να ετοιμάζεται με τις ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη; Να βάφεται περίτεχνα, να περιποιείται τα μαλλιά της, να δημιουργεί αυτοσχέδιες κομμώσεις, να δοκιμάζει μερικά από τα αμέτρητα κοσμήματά της μέχρι να διαλέξει το πιο ταιριαστό στο outfit της και να.. αργοπορεί πάντοτε στα ραντεβού σας;

Εσύ είσαι πάντα στην ώρα σου. Άλλωστε δεν έχεις να κάνεις και πολλά. Να περιποιηθείς το μούσι σου, να φορέσεις κάτι απλό, να βάλεις το αποσμητικό σου και να ολοκληρώσεις με το αγαπημένο σου άρωμα. Να ρίξεις μια ματιά στον καθρέφτη, να πάρεις το παλτό και τα κλειδιά σου και να περιμένεις στην πόρτα την καλή σου! Κι όμως αν θες να αναδείξεις το στυλ σου, πρέπει να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στην περιποίησή του.  Για εσένα που δεν ξέρεις τον σωστό τρόπο να περιποιηθείς το μουστάκι σου, η AXE δημιούργησε μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία που θα σου… λύσει τα χέρια. Μια ομάδα από ειδικούς groomers ετοιμάζει συμβουλές αποκλειστικά για σένα.

Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνεις τη φωτογραφία σου στο  m.me/axeinstagroomlive και ο προσωπικός σου ΑΧΕ groomer θα σου στείλει tips και τεχνικές για να ανακαλύψεις τη δική σου μαγεία! Είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις το στίλ σου και να νιώσεις πιο φρέσκος και φινετσάτος από ποτέ.  Mε το ΑΧΕ Instagroom LIVE ανακαλύπτεις το στιλ που σου ταιριάζει και βρίσκεις τον εαυτό σου. Οι μουσάτοι άνδρες πάντα ήταν απίστευτα γοητευτικοί, αλλά σίγουρα εκείνοι που ξέρουν να φροντίζουν το πρόσωπό τους, είναι τελικά αυτοί που θα τραβήξουν τα βλέμματα μέσα στο πλήθος. 

Ο προσωπικός σου σύμβουλος περιμένει πάνω από το messenger για να σου προτείνει αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. «Έχεις οβάλ πρόσωπο; Τότε πρέπει να τονίσεις τα πλαϊνά σημεία, να δώσεις κλίση στη φράντζα πλάι και πίσω, να τριμάρεις τις ατίθασες τρίχες στο πιγούνι και τέλος να βάλεις το AXE άρωμα σου και είσαι έτοιμος!», μας προτείνει ένας από τους δεκάδες groomer που δουλεύουν καθημερινά για την ΑΧΕ. Η ομάδα του ΑΧΕ με τους expert groomers θα σου μάθουν πως να φροντίσεις το μουστάκι σου, πως να περιποιηθείς τα φρύδια σου, πως να πετύχεις την τέλεια χωρίστρα στα μαλλιά σου, πως να τιθασεύσεις τα γένια σου αλλά και πως να χτενίσεις τις φαβορίτες σου.

Εάν είσαι τυχερός μαζί με τις συμβουλές, μπορεί να κερδίσεις gift cards αξίας 500€ από το online e-shop ASOS, για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα μοδάτο πουκάμισο, αλλά κι εκατό προϊόντα από τις αγαπημένες σου σειρές AXE, από αποσμητικό και άρωμα μέχρι body wash, για μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Διάλεξε ανάμεσα στα αγαπημένα σου προϊόντα. AXE Urban, για εσένα που ξέρεις όλα τα μυστικά της πόλης, ανακαλύπτεις συνεχώς νέα στέκια και δεν χάνεις κανένα live, σειρά Adrenaline για τους snowboarders αλλά και τους surfers της παρέας, αλλά και η κλασική σειρά Signature για τους πιο cool άνδρες της ΑΧΕ. Επίλεξε τη σειρά που προτιμάς, στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!

Mάθε περισσότερα εδώ: https://www.axeinstagroom.gr/

 

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή