Categories: SPONSORED

O MVP player του NBA, Stephen Curry, «παίζει μπάλα» στο Sesame Street με τα νέα Curry Flow 9

Αν αναρωτιόσουν πως μπορείς να συνδυάσεις τον Elmo και  όλη την παρέα του αγαπημένου Sesame Street με το μπάσκετ, σου έχουμε την απάντηση! Τώρα, μπορείς να φέρεις τα iconic Muppets στο γήπεδο, χάρη στον Stephen Curry και τη συνεργασία του με την Under Armour. Ως πατέρας τριών παιδιών -και μάλιστα κάτω των 9 ετών- ήξερε τι έκανε, καθώς μαζί με το Sesame Workshop, ο μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός πίσω από το Sesame Street βάζει το χεράκι του να εμπνεύσει νέους αθλητές. 

«Η κολεξιόν είναι μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ο κόσμος την φαντασία του» λέει ο Stephen Curry. «Μπορείς πράγματι να δείξεις την προσωπικότητά σου μέσω του τρόπου που παίζεις. Οι χαρακτήρες του Sesame Street αποδεικνύουν ότι όλοι μπορούν να παίξουν». Έτσι, με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, η κολεξιόν “Street Pack” γιορτάζει την συμπεριληπτικότητα και την διαφορετικότητα. 

Με ένα παπούτσι όπως το UA Curry Flow 9, το οποίο μάλιστα αποτελεί ένα cross-over τεχνολογίας του top running shoe της Under Armour, UA FLOW VELOCITI WIND, μπορείς να φέρεις την επανάσταση -και τα χρώματα του Sesame Street- στον κόσμο του μπάσκετ! 

«Έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο το να είσαι κλειδωμένος στο παπούτσι σου. Το να έχεις αυτήν την σταθερότητα για να εκτελέσεις οποιαδήποτε κίνηση ή cut που χρειάζεται, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο είναι σημαντικό», σχολιάζει ο Stephen Curry, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας του 2010 και από τους καλύτερους point guard όλων των εποχών. Πρόκειται για έναν παίκτη με χαρακτηριστική δεξιοτεχνία στον χειρισμό της μπάλας με επιδόσεις στο σουτ, ιδιαίτερα στα τρίποντα, που έχουν κάνει πολλούς να τον ανάγουν ως τον κορυφαίο σουτέρ στην ιστορία πάνω από παίκτες, όπως Λάρι Μπερντ, ο Ρέτζι Μίλερ και ο Ρέι Άλεν. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες ο Stephen Curry έσπασε το ρεκόρ στα τρίποντα όλων των εποχών στην ιστορία του NBA. 

Πέρα από το ταλέντο και την δεξιοτεχνία του όμως, ο Stephen Curry έχει ένα σημαντικό άσσο στο μανίκι του. Τo παπούτσι Curry Flow 9, το οποίο του δίνει την δυνατότητα να πατάει σταθερά στα πόδια του και να είναι συνεχώς σε επαφή με το παρκέ. Το καινούριο παπούτσι του Curry συνδυάζει τη super light κατασκευή, την ταχύτητα και το κράτημα του UA Flow και προσθέτει το UA Warp upper.

Είναι σχεδιασμένο για να είναι ελαφρύτερο, αλλά και πιο breathable από κάθε άλλο παπούτσι.  Η αφαίρεση του καουτσούκ από τη σόλα, έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο ελαφριά η κατασκευή και έτσι να μπορείς να έχεις υψηλές αποδόσεις σε γρήγορες μεταβάσεις μέσα στο γήπεδο. Σαν τον Stephen Curry ένα πράγμα. Ή σαν τον 10χρονο πιτσιρικά που έδειξε καινούργιες κινήσεις στο παρκέ στον 8 φορές All-Star και MVP player του NBA. 

Το Curry Flow 9 προσφέρει, μεταξύ άλλων, και υψηλή προστασία κατά των κραδασμών, καθώς έχει μια μοναδική -αντικραδασμική- σύνθεση αφρού. Επιπλέον, το άνω μέρος του παπουτσιού λειτουργεί σα ζώνη ασφαλείας, κρατώντας το πόδι σταθερό κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Τώρα, μπορείς να κατακτήσεις το παρκέ με τα νέα Curry Flow 9!

Το νέο Curry Flow 9 είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses, online σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.
POPAGANDA