Categories: ΜΟΔΑ

Φέτος το καλοκαίρι, τα πιο boho μαγιό έχουν την υπογραφή Nymphē

Ο τρόπος που το σώμα είναι εκτεθειμένο στο νερό και στον ήλιο το καλοκαίρι γοητεύει την Βάλια Γεωργιάδη. Συνδυάζοντας την αγάπη της για το καλοκαίρι και τις γνώσεις της στην γεωμετρία δημιούργησε το Nymphē Design Swimwear, ένα brand που από το 2015 ξεχωρίζει για τα περιορισμένα σε αριθμό, ιδιαίτερα σχέδια που προτείνει. 

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία οι Νύμφες ήταν η προσωποποίηση κάθε ομορφιάς της φύσης, ήταν ελεύθερες, ερωτικές και χαρούμενες. Ακριβώς δηλαδή όπως πιστεύει η σχεδιάστρια ότι πρέπει να αισθάνεται κάθε γυναίκα. «Το καλοκαίρι είμαστε πιο συνδεδεμένοι με τη φύση, ποιο ερωτικοί, πιο χαρούμενοι. Η έμπνευσή μου προκύπτει από αυτά τα συναισθήματα. Θέλω να μεταδώσω αυτή την καλοκαιρινή ευτυχία με το κατεξοχήν καλοκαιρινό ρούχο: το μαγιό».

Η αρχιτέκτονας που εφαρμόζει τις σχεδιαστικές της γνώσεις σε μικρή κλίμακα εργάστηκε για δύο χρόνια μετά από την πρώτη συλλογή με μαγιό και αξεσουάρ παραλίας προκειμένου να παρουσιάσει μια νέα με εξαιρετικά υφάσματα και πατρόν. Εκτός από τα tropical prints που είναι πια σήμα κατατεθέν του brand, φέτος η σχεδιάστρια παρουσιάζει και μονόχρωμα μοντέλα σε χρωματισμούς που αναδεικνύουν το μαύρισμα όπως shiny μπορντό αλλά και το chic golden nude.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα, ενσωματώνει στα σχέδιά της παραδοσιακά στοιχεία, ζώνες που φτιάχνονται από την τοπική κοινωνία της Καρπάθου. Έτσι, τα νέα σχέδια του το Nymphē Design Swimwear είναι πιο μινιμαλιστικά και γεωμετρικά, αναδεικνύουν τις καμπύλες, μπορούν να λειτουργήσουν και ως τοπ ενώ οι ζώνες των μαγιό φοριούνται και στα μαλλιά για ένα total bohemian look. «Φαίνεται παράξενο αλλά η «κατασκευή» ενός μαγιό δεν διαφέρει κατά πολύ από τους κανόνες σωστού σχεδιασμού στην αρχιτεκτονική, και για αυτό μου ήταν εύκολο να εφαρμόσω στην μικρή κλίμακα τα εργαλεία και τη μέθοδο που ξέρω από την μεγάλη κλίμακα. Όλα είναι γεωμετρία, αναπτύγματα, αναλογίες».

Τα πατρόν των Nymphē Design Swimwear πατρόν τους είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν εξαιρετική εφαρμογή σε πολλούς τύπους σωμάτων. Με διάφορα οπτικά τρικ και άριστη γνώση γεωμετρίας τα μαγιό Nymphē Design Swimwear σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να τονίζουν τα πιο θηλυκά χαρακτηριστικά, ενώ πολλά από τα σχέδιά είναι διπλής όψης και έχουν πολλαπλούς τρόπους δεσίματος προκειμένου κάθε γυναίκα να πετύχει την τέλεια για εκείνη εφαρμογή. 

Τα υφάσματα και η ραφή τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και η παραγωγή γίνεται στην Βραζιλία. Τα Nymphē Design Swimwear είναι ένα luxury brand με περιορισμένο αριθμό κομματιών σε κάθε σχέδιο. «Προσπαθούμε να κρατάμε την ποιότητα ψηλά αλλά και να ενισχύσουμε την μοναδικότητα, κάτι που είναι σαφώς αντίθετο από την τάση του mass production που έχει πλημμυρίσει την αγορά τα τελευταία χρόνια».

Η Βάλια Γεωργιάδη δεν πιστεύει σε μόδες παρά μόνο στο ότι «τα μαγιό είναι ένας πολύ ξεχωριστός τύπος ρούχου και στο brand μας πιστεύουμε ότι πρέπει κυρίως να μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχες κάθε καλοκαίρι».

Περισσότερες πληροφορίες για τα Nymphē Design Swimwear θα βρείτε εδώ και εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.