Categories: ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή του Nidodileda μας ντύνει με δαντέλες και διαφάνειες

Με την δαντέλα να κυριαρχεί σε κεντημένες δημιουργίες, με συνδυασμούς υφών και floral λεπτομέρειες πάνω σε μεταξωτό πλισέ, με έντονες διαφάνειες στα πάντοτε αέρινα φορέματα του, το brand Nidodileda υποδέχεται την άνοιξη και προετοιμάζεται για το καλοκαίρι  με μια συλλογή που αποπνέει πολυτελεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την χειμερινή συλλογή του “Alpha & Beta” με την οποία το brand -που συμπληρώνει τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της μόδας- επαναπροσδιόρισε τις γραμμές και ανέδειξε το ύφος του, η νέα συλλογή  “Leda’s Nest” προσφέρει για άλλη μια φορά τόσο statement κομμάτια όσο και εκείνα που μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα πιο casual στυλ και σε κάθε ώρα της ημέρας. 

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη,  Nidodileda κατά τον Δάντη σημαίνει «φωλιά της Λήδας» και είναι ο αστερισμός των διδύμων. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία είναι η ιστορία των Διόσκουρων, των δίδυμων γιων του Δία και της ερωμένης του Λήδας, του Κάστορα και του Πολυδεύκη οι οποίοι ως ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης που επέδειξαν επί γης έγιναν αστέρια στον ουρανό. Κατά την σχεδιάστρια, Τόνια Μητρούδη, «Nidodileda δεν είναι μόνο ένα brand ρούχων. Είναι φιλοσοφία, μια ιδέα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος».

Το όνομα της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής συλλογής SS’17 αποτυπώνει καθαρά την φιλοσοφία του brand ενώ παράλληλα είναι γεμάτη με δροσερά υφάσματα, με λεπτομέρειες που αναδεικνύονται πάνω σε μια χρωματική παλέτα με χρυσό, ροζ χρυσό και bronze. Τα μεταξωτά κρόσια καθώς και τα χειροποίητα μεταλλικά αξεσουάρ του brand δίνουν την edgy πινελιά για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες για το brand Nidodileda θα βρείτε εδώ, στο Instagram, στο Facebook, το Pinterest και το YouTube.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.