Categories: ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή του Νidodileda είναι εμπνευσμένη από τον αστερισμό του Κενταύρου

Το απαλό βελούδο, οι διαχρονικές δαντέλες, το κομψό μαύρο τούλι, τα περίτεχνα κεντήματα, οι ψυχροί χρωματισμοί και μια σειρά από layers συνδυάζονται σε μια χειμερινή συλλογή ρούχων που αντλεί την έμπνευσή της από τον αστερισμό του Κενταύρου ντύνοντάς μας με προσιτή πολυτέλεια. Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ελληνικής μόδας το brand Nidodileda παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή συλλογή του μέχρι τώρα και μας βοηθά να υποστηρίξουμε το gypsy style στις πιο θηλυκές γραμμές του.

Η συλλογή που βαφτίστηκε από την σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη “Alpha & Beta” έχει τις αναφορά της στην ιστορία πίσω από το brand που δημιούργησε ενώνοντας μοναδικά υφασμάτα και εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Nidodileda λοιπόν, κατά τον Δάντη, σημαίνει «φωλιά της Λήδας» και είναι ο αστερισμός των διδύμων. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία είναι η ιστορία των Διόσκουρων, οι οποίοι ως ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης που επέδειξαν επί της γης έγιναν αστέρια στον ουρανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την σχεδιάστρια που μας προτείνει να υποστηρίξουμε φέτος τον χειμώνα από nude και pastel χρωματισμούς μέχρι το έντονο πετρόλ και το πιο ζεστό  burgundy μας, το Nidodileda δεν είναι απλώς, ένας επουράνιος μύθος ή μια επωνυμία ρούχων, αλλά μια ιδέα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος. Γι’ αυτό μας συμβουλεύει να φανούμε τολμηρές και να χρησιμοποιήσουμε το βελούδο ακόμη και σε πιο casual εμφανίσεις, αφού μπορεί να θεωρείται ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα υφάσματα αλλά μπορεί να φορεθεί -σωστά συνδυασμένο- όλες τις ώρες της μέρας.

Η νέα χειμερινή σειρά, εναρμονισμένη με την έμπνευση του ονόματος της, περιλαμβάνει διπλούς κωδικούς ίδιων ρούχων σε διαφορετικό χρώμα όπως τα “Eagle”, “Swan”, “Dove”, “Little Fox”, “Twins”, “Big Horse” και “Triangle” ενώ το πιο δυνατό της χαρτί φαίνεται να είναι τα outerwear που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα πρωινό look σε απόλυτα βραδινό, με μόλις ένα κομμάτι.

Όπως εξηγεί η εμπνεύστριά τους «η Alpha & Beta αποτελείται από κομμάτια που μπορούν να θεωρηθούν statement pieces σε ένα ντύσιμο, όπως η τρίχρωμη faux fur γούνα “Firebird” που μπορεί να συνδυαστεί εσωτερικά με ένα ήσυχο μονόχρωμο σύνολο. Η φετινή χειμερινή συλλογή περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη παλέτα χρωμάτων και υφών που φοριούνται τόσο μεμονωμένα όσο και συνδυαστικά. Τα βελούδινα blazer, μπορούν να σε συντροφεύουν από το πρωί συνδυασμένα με το αγαπημένο σου τζιν μέχρι και το βράδυ ριγμένα πάνω από ένα φόρεμα, ακόμη και με overknee μπότες».

Αν λοιπόν θέλετε να ντυθείτε στον αστερισμό του Nidodileda, δείτε τις νέες του προτάσεις στο facebook  και στο instagram  ενώ μπορείτε να επιλέξετε τα κομμάτια της φετινής σας γκαρνταρόμπας στο e – shop που θα βρείτε εδώ.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.