Categories: GADGETS

Να πώς θα κερδίσετε 2 GB έξτρα χώρου στο Google Drive με λίγα «κλικ»!

Παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου χθες και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ (δεν είναι και λίγοι, εδώ που τα λέμε…), η Google αποφάσισε να κάνει κάτι για να τραβήξει την προσοχή. Προσφέρει λοιπόν 2 GB πρόσθετου χώρου στο Google Drive εντελώς δωρεάν, φτάνει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον λογαριασμό σας!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα όσα ζητά η Google και έτσι άκοπα θα δείτε το όριο του λογαριασμού σας στο Google Drive να αυξάνεται κατά 2 GB. Δεν σας χάλασε, έτσι;

Θα πρέπει λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στις πληροφορίες ανάκτησης, την πρόσφατη δραστηριότητά σας, τις άδειες πρόσβασης, τους κωδικούς εφαρμογών και την επαλήθευση σε 2 βήματα. Πέντε απλά πραγματάκια (ξεκινήστε από εδώ) με τα οποία θα έχετε ξεμπερδέψει μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι, και θα διασφαλίσετε πως ο λογαριασμός σας προστατεύεται επαρκώς, και θα δείτε το όριό σας στο Google Drive να αυξάνεται κατά 2 GB. Θα πρέπει ολοκληρώσετε τα παραπάνω έως και τις 17 Φεβρουαρίου, προκειμένου η Google να σας κάνει… level up ως και το τέλος του μήνα –θα ενημερωθείτε και με mail, μην ανησυχείτε.

Άντε λοιπόν, τι κάθεστε;!

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος