Categories: SPONSORED

Μια ζωή την έχουμε; Μπα, ξεκίνα από τις δύο και βλέπουμε

«Ζήσε την κάθε μέρα σου σαν να είναι η τελευταία», έλεγαν. «Μια ζωή την έχουμε», έλεγαν. Κάθε φορά που έκανες κάτι τρελό, απρόσμενο, διασκεδαστικό, που ζούσες μια μοναδική, μυθική στιγμή με τους φίλους σου κάποιος θα φώναζε τη λέξη YOLO (You Only Live Once) ή έστω θα την έγραφε σε κάποιο hashtag, υπενθυμίζοντάς σου ότι παρά το coolness της στιγμής, η ζωή είναι μικρή και περνάει γρήγορα. Ε λοιπόν, όχι! Όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα είναι λάθος. Το YOLO έγινε YOLT και αυτό ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Τι σημαίνει YOLT; Υou Only Live Twice! Γιατί είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν ζεις μονάχα μια φορά. Το είδαμε σε ταινίες, βιβλία και σειρές που προσπαθούσαν να μας πουν ότι την έχουμε δει λάθος. Ο James Bond στην ομώνυμη ταινία του 1967 έδωσε το πρώτο hint. Ακολούθησαν κι άλλοι που έβγαλαν γλώσσα στη φράση «the end». Ο Τζόν Σνόου μας άφησε ένα χρόνο να αναρωτιόμαστε, προετοιμάζοντας την πανηγυρική του επιστροφή του στο Game of Thrones. Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης ήπιε μια γουλιά Mythos και αποφάσισε να παίξει δεύτερο γύρο beach volley με την παρέα των κοριτσιών. Κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί, σωστά; Σωστά! YOLT!

Ώρα να αναγνωρίσουμε το λάθος μας και να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο. Ο Mythos, που συνοδεύει πιστά τις πιο απολαυστικές στιγμές μας έκανε μια θαρραλέα κίνηση. Μόλις ανακάλυψε την αλήθεια, άλλαξε όλη την καμπάνια του, ενώ ήδη ήταν στον αέρα, από YOLO σε ΥOLT. Το site (που ονομάστηκε yoltmythos), τα banners, το βίντεο, όλη η φιλοσοφία του προσαρμόστηκε σε αυτή τη δεύτερη φορά, τη δεύτερη ευκαιρία, τη χαρά του να απολαμβάνεις τη ζωή στο διπλάσιο! Γιατί δεν υπάρχει πια YOLO, μόνο YOLT (και ο μύθος λέει ότι αν το επαναλάβεις πολλές φορές από μέσα σου, το καλοκαίρι σου θα γίνει ακόμα yoltότερο)

Ας το παραδεχτούμε λοιπόν, μία φορά δεν είναι αρκετή. Δεν αρκεί για να αποκρούσεις όλες τις πάσες, να κάνεις τις τέλειες μανσέτες, να χαλαρώσεις στην πιο ζεστή αμμοθεραπεία, να πιεις παγωμένες Mythos με τους φίλους σου, να γίνεις ο ίδιος ένας μύθος που κανείς δεν θα ξεχάσει. Μία ίσον καμία, λένε, let’s stick to that. Γιατί έχει περισσότερη πλάκα να διπλασιάζεις τις όμορφες στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι το πότε θα τελειώσουν. Δεν χρειάζεται να έχεις πρόγραμμα, ούτε πλάνο, οι μυθικές εμπειρίες δεν έχουν manual, ούτε συγκεκριμένη συνταγή, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα, διάθεση YOLT και ένα κουτάκι δροσερή Μythos για να ξεδιψάς!

Τώρα που ανακάλυψες το νόημα της (διπλής) ζωής και ετοιμάζεσαι να ζήσεις το πιο YOLT καλοκαίρι της ζωής σου, ο Μύθος σε επιβραβεύβει με τον πιο fun τρόπο! Τράβηξε μια YOLT φωτογραφία (θα το έκανες έτσι κι αλλιώς, αφού δε γίνεται καλοκαίρι χωρίς φωτογραφίες!) ανέβασέ την στο site και γίνε ένας από αυτούς που θα κερδίσουν τρεις κάμερες GoPro και 40 (!) κιβώτια γεμάτα Mythos που θα κάνουν τις διακοπές τους ακόμα πιο YOLT! Και μην ξεχνάς να φωνάζεις YOLT, επικυρώνοντας την κάθε μυθική στιγμή που ζεις, διαδίδοντας παντού το μήνυμα! Το ‘πιασες; YOLT!

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή