SPONSORED

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αναβιώνει μετά από 10 χρόνια και η Κωτσόβολος βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών

Από τα Χανιά μέχρι τους Δελφούς και την Καλαμπάκα, καθημερινά όλοι χαράζουμε τη δική μας διαδρομή. Κάθε μέρα επιλέγουμε το μονοπάτι που πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσει σε μία Καλύτερη Ζωή. Το μονοπάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στα όνειρά μας. Για πολλούς από εμάς, το ποδήλατο και οι ποδηλατικοί γύροι είναι «ονειρικές» εμπειρίες και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια. Έτσι, φέτος, μια δεκαετία αργότερα, μπορούμε επιτέλους να βάλουμε υπενθύμιση στο κινητό μας για μία παγκόσμιας εμβέλειας ποδηλατική διοργάνωση, με τη συμμετοχή 147 σπουδαίων αθλητών από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες, και πολλές δράσεις.

Ποιός είναι ο στόχος; Το ποδήλατο και η ποδηλασία να αποκτήσουν την προβολή που τους αξίζει και να δει ο κόσμος με τα ίδια του τα μάτια πόσο ωραίο άθλημα είναι -γιατί συχνά το ξεχνάμε. Παράλληλα,  θα αναδειχθούν τα εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας, καθώς οι διαδρομές για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο έχουν σχεδιαστεί να περνούν από μοναδικά και πανέμορφα μέρη της χώρας μας. Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα διάστημα 5 ημερών θα πραγματοποιηθούν 5 διαφορετικές διαδρομές (ΕΤΑΠ) σε διάφορες πόλεις της χώρας. Συνολικά, οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτισσες θα περάσουν από 10 πόλεις και οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πάντα όμως σε τέτοιες διαδρομές, δύσκολες και απαιτητικές, ειδικά στους αγώνες, χρειάζεσαι στήριξη και κάποιον να σε ενδυναμώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στην προκειμένη περίπτωση, η Κωτσόβολος στηρίζει τον ΔEΗ Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας ως μεγάλος χορηγός, και στέκεται δίπλα στους αθλητές στην προσπάθειά τους για το μεγάλο έπαθλο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής γιορτής της ποδηλασίας, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα σε πέντε πόλεις: το Ηράκλειο Κρήτης, την Αθήνα (ΟΑΚΑ), την Καρδίτσα, τη Λάρισα και τα Ιωάννινα και η Κωτσόβολος μας καλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο περίπτερό της, για να πάρουμε μέρος σε αυτά.

Κρατήστε σημειώσεις για να μη ξεχάσετε τα βασικά:

Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον!

Όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια σειρά από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, συμβάλλοντας στη βιώσιμη μετακίνηση και στην προστασία του περιβάλλοντος και στη χάραξη μίας πιο «πράσινης» πορείας στο μέλλον. Όλα αυτά στο περίπτερο της Κωτσόβολος.

Και για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας, το Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ, είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

«Ποδηλατώ και Εγώ» για ΑμεΑ

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!

Στο περίπτερο της Κωτσόβολος, θα διεξαχθεί παράλληλα, η δράση «Ποδηλατώ και Εγώ». Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την παρουσία εθελοντών και αθλητών των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, οι οποίοι θα ενημερώνουν και θα δείχνουν στο κοινό, με ποιον τρόπο κάνουμε ποδήλατο σε αυτά τα είδη ποδηλάτου και θα καλούν τον κόσμο να βιώσει την εμπειρία, ανεβαίνοντας στα ποδήλατα. Επίσης, ο γνωστός Παραολυμπιονίκης αθλητής ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής, θα βρίσκεται εκεί για να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή όλων στην ποδηλασία, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Επιπλέον, θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης «Ποδηλατώ και Εγώ», μία εκ των οποίων θα είναι και η επίδειξη της ΑμεΑ ποδηλασίας από τους αθλητές.

«Πρασινίζουμε την Εύβοια»

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό! 

Κάτι άλλο που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη δράση, είναι μια κοινή «πράσινη» πρωτοβουλία, καθώς το ίδιο το ποδήλατο είναι σύμβολο οικολογικού τρόπου ζωής. Τι θα γίνει όμως; Με την πράσινη δράση «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό», για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν οι επισκέπτες του περιπτέρου, η Κωτσόβολος θα φυτεύει δύο δέντρα για να «πρασινίσει» και πάλι η Βόρεια Εύβοια, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. 

Σε κάθε μεγάλο γεγονός, η Κωτσόβολος είναι εκεί, στους ποδηλατικούς αγώνες και στην καθημερινότητά μας, στηρίζοντας τις διαδρομές και τους αγώνες που κάνουμε όλοι, για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή.

Το ποδήλατο πάντα υποσχόταν, άλλωστε, έναν καλύτερο κόσμο!

Η Κωτσόβολος, φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε τη δική μας διαδρομή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πώς; Καθημερινά! Mέσα από τα 91 καταστήματα της σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τα 52 σημεία για άμεση επισκευή, από τους χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, στα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να έχουμε άμεσα την παραγγελία μας.

Μάλιστα, μέχρι το 2030 η Κωτσόβολος υπόσχεται να έχει 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα και να είναι δίπλα μας σε κάθε διαδρομή για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της  Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA