Categories: SPONSORED

Ιστορίες που εζυμώθηκαν με πάθος και λίγο λάθος, στη Διαδικτυακή Ραδιοφωνία της Μάμος

Στη ζωή δεν κατακτάς πάντα τους στόχους σου ακολουθώντας την πορεία που είχες φτιάξει νοητά στο μυαλό σου. Κάποιες φορές φτάνεις εκεί που είχες ονειρευτεί περπατώντας έναν πολύ διαφορετικό δρόμο ή ο δρόμος που ακολουθείς σε βγάζει σε έναν αναπάντεχο προορισμό, πιο μαγικό από αυτόν που είχες βάλει εξαρχής στο «gps» σου. Και η μπύρα Μάμος γνωρίζει αυτές τις διαδρομές του πάθους πολύ καλά, διότι κάπως έτσι “εζυμώθηκε με πάθος” ο ελληνικός «υγρός άρτος». 

Αυτές ακριβώς τις μοναδικές πορείες θέλουν να αναδείξουν τα podcast της μπύρας ΜΑΜΟΣ. Παρουσιαστές της σειράς podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» οι Λάμπρος Φισφής και Διονύσης Ατζαράκης που συνομιλούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο με τρεις πολύ ξεχωριστούς δημιουργούς: τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την σχεδιάστρια ρούχων των Nidodileda και τον φωτογράφο Κώστα Σπαθή. Μαζί πιάνουν το νήμα της πορείας τους από την αρχή μέχρι και σήμερα. Κοινός παρονομαστής; Κάθε πορεία είχε πολύ πάθος, αλλά και κάποια λάθη, γιατί η ζωή έχει και από αυτά. Στο τρίτο επεισόδιο της «Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» οι δυο κωμικοί συνομιλούν με τον Κώστα Σπαθή, πιο γνωστό ως @spathumpa στους 300.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν στο Instagram.

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό του, καταλαβαίνει κανείς πόσο αγαπάει τη συμμετρία ο νεαρός φωτογράφος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδρομή του μέχρι εδώ ήταν απόλυτα συμμετρική. Ο Κώστας Σπάθης, μπορεί και αποτυπώνει τον κόσμο με τρόπο που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες του όμως, δεν είναι πάντα αποτέλεσμα τέλειου σχεδιασμού, γιατί είπαμε στη ζωή γίνονται και λάθη.

Αυτά τα λάθη είναι που θέλει να αγκαλιάσει η «Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία», λάθη που μπορεί να είναι απρόσμενα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι καλοδεχούμενα, αρκεί να βάζεις πάθος σε ό,τι κάνεις. Εξάλλου, το πάθος του Λορέντζου Μάμου, ήταν το πάθος που συνέχισαν και οι επόμενες γενιές της οικογένειας, για να μπορούμε πια σήμερα να απολαμβάνουμε όλοι τη μπύρα που μπήκε πρώτη φορά σε ποτήρι το 1876, αλλά έχει μια γεύση αναλλοίωτη στον χρόνο.

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι