Categories: ΜΟΔΑ

Η καλοκαιρινή συλλογή του MAAN είναι εμπνευσμένη από στίχους των Blur

Αντλώντας έμπνευση από φοιτητικές αναμνήσεις και από το Λονδίνου του Damien Hirst, του Jarvis Cocker αλλά και της φωτογράφου Corinne Day -όταν αιχμαλώτιζε εμβληματικά με τον φακό της την Kate Moss- μια σχεδιάστρια μας παρουσιάζει μια ευκολοφόρετη καλοκαιρινή συλλογή  με ρούχα και μαγιό που βάζουν χρώμα στις εμφανίσεις μας.

Με έντονα τα στοιχεία από την αισθητική των Λονδρέζικων 90s, με φορέματα, ολόσωμες φόρμες, καφτάνια, μπλούζες παντελόνια και σορτς, η συλλογή islandwear του brand MAAN χρησιμοποιεί ελαφριά και αέρινα υφάσματα από εξαιρετικής ποιότητας βισκόζι, ιδανικά για το καλοκαίρι. Τα custom made prints της Μαριλένας Ανδρεάδη τυπώνονται στην Αθήνα κι είναι γεωμετρικά,  μοιάζουν με εικόνες από καλειδοσκόπια ή brushstrokes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλλογή swimwear περιλαμβάνει μία ποικιλία από ολόσωμα μαγιό καθώς και μπικίνι σε ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και εφαρμογής. Καθώς η σχεδιάστρια δημιουργεί για το brand τα δικά της πατρόν, τα διαφορετικά σχέδια της συλλογής έχουν δημιουργηθεί προσεκτικά ώστε- τόσο τα λιτά σε κόψιμο μαγιό όσο και τα πιο «περίπλοκα»,- να κολακεύουν και να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα.

Τα νέα σχέδια της Μαριλένας Ανδρεάδη για το brand ΜΑΑΝ αποπνέουν «ενέργεια, νιάτα, μία διάθεση ανατροπής και πάνω από όλα με μία έντονη επιθυμία για απόδραση, ίδια ακριβώς με αυτή των κοριτσιών και των αγοριών του φημισμένου τραγουδιού των Blur “Girls&Boys” που ακολουθούσαν την καρδιά τους “down to Greece”». Οι easy to wear προτάσεις της ΜΑΑΝ είναι λοιπόν η ιδανική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο γοητεία και ανέμελες αποδράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα συλλογή του ΜΑΑΝ θα βρείτε εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.