Categories: ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή Liana Camba κλείνει το μάτι στην άχρονη φινέτσα

Η τελευταία συλλογή της Λιάνας Καμπά αγκαλιάζει το σώμα με δαντέλες, με μεταξωτές μουσελίνες ζωγραφισμένες με πινελιές στο χέρι, με φτερά, με δέρμα, με πλαστικοποιημένη οργάντζα. Αναδεικνύει τη γυναίκα για την οποία δημιουργεί η σχεδιάστρια από το 1987 με διαφάνειες, με μονοχρωμίες, με κλασικά χρώματα, με κόκκινο, με λευκό και με το απόλυτα διαχρονικό μαύρο.

Η Λιάνα Καμπά ονειρεύτηκε μια γυναικεία φιγούρα για τη χειμωνιάτικη συλλογή της «αλλιώτικη, απαλλαγμένη από βαρίδια, ανάλαφρη από χρόνια, σύγχρονη και αιώνια», μια φιγούρα που -με συνέπεια στην υπογραφή της- θέλει να ντύσει με φαντασία στα υλικά, με σύγχρονη κομψότητα και εκλεπτυσμένη φινέτσα.

Η νέα, χειμερινή συλλογή του brand Liana Camba θέλει να μιλήσει στην καρδιά των γυναικών που τολμούν «να ονειρευτούν άγρια. Που ακολουθούν το σκίρτημα του νου ενώ ταυτόχρονα πατούν γερά στο επόμενο βήμα τους». Σε γυναίκες σημερινές, ενημερωμένες, άλλοτε γλυκιές, άλλοτε θυμωμένες, αγχωμένες, βιαστικές, γαλήνιες, παραδομένες, μαχητικές».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχεδιάστρια δούλεψε γι’ αυτή τη σεζόν με ελαστικό τούλι με λουστρινένιες φάσες, άλλοτε με βελούδινα floc, άλλοτε κεντημένο στο χέρι, κλείνοντας το μάτι στην άχρονη φινέτσα. Η devore μουσελίνα με τα βελούδινα γράμματα και το neoprene βελούδο επισφραγίζουν τον σύγχρονο αέρα της συλλογής η οποία στέκεται απέναντι στην απαιτητική εποχή με νέα πρόταση, με νέο πατρόν.

Η τελευταία της συλλογή μαρτυρά και επιβεβαιώνει ότι η διαχρονικότητα είναι σύμμαχος και η τόλμη σύντροφος της σχεδιάστριας. Η Λιάνα Καμπά θέλει μέσα από τα ρούχα της να σχεδιάζει τρόπους διαφυγής, να δίνει λύσεις που μπορούν να αγγίξουν εκείνες τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν ακόμα και στο καθημερινό τους ντύσιμο να συνδυάσουν και να μιλήσουν μέσα από το στυλ τους με διαφορετικές υφές, που δεν βλέπουν ως αταίριαστα υλικά μια εύθραυστη δαντέλα, το παντοτινό βελούδο και το δυναμικό δέρμα.    

Liana Camba, Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 26, Κολωνάκι (κατάστημα). Τηλ: 210 3641027. Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε στο facebook και το instagram.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.