Categories: SPONSORED

Αυτό είναι το νέο ID Store στο Κολωνάκι

Το 2013 η Ειρήνη Ντέρου, ιδρυτικό μέλος και COO του Βaccarat Hellas, άνοιξε το i-D στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Από την αρχή, το i-D είχε στόχο να επαναπροσδιορίσει την έννοια του concept store στην Αθήνα. Mε επιτυχία αγκάλιασε διακεκριμένους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων, ρολόγια ξένων οίκων, ανεξάρτητες μάρκες ομορφιάς, μοναδικά αρώματα.

Τώρα έρχεται πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα, ανοίγοντας ένα δεύτερο, πολύ μεγαλύτερο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη ζωντανή και κοσμοπολίτικη περιοχή του Κολωνακίου.

Στο νέο 2όροφο κτήριο (Κανάρη & Σέκερη), οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να ζήσουν μια “slow shopping” εμπειρία. Μέσα στους διαδοχικούς χώρους ο επισκέπτης ξεναγείται με άνεση και ελευθερία ανάμεσα σε κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, προιόντα υψηλής τεχνολογίας, αποκλειστικά αρώματα, κεριά γυαλιά, παπούτσια, τσάντες, βιβλία,…Όλα κάτω από την ίδια στέγη.

Το i-D απλό και κομψό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές και απίστευτα ποιοτικό είναι μια σημαντική προσθήκη σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο Αθηναϊκό κέντρο. Πρωτότυπες, μοναδικές, σοφιστικέ επιλογές , με διαφορετική αισθητική, από Έλληνες και ξένους δημιουργούς.

i-D Concept Stores, Κανάρη 12 & Σέκερη, 210 3221801
Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή